Wczoraj automatycznie zainstalowało mi się to coś. Po prostu właczyłem przeglądarkę i już było. Pomimo odinstalowania nadal jest co ciekawe na obydwu przegladarkach (firefox i IE). Jak się tego pozbyć?
Wczoraj automatycznie zainstalowało mi się to coś. Po prostu właczyłem przeglądarkę i już było. Pomimo odinstalowania nadal jest co ciekawe na obydwu przegladarkach (firefox i IE). Jak się tego pozbyć?
Może jeszcze wyczyść rejestr (co i tak jeszcze może nie starczyć),dlatego najlepiej Użyj HijackThis lub programu ToolbarCop
Ostatnio edytowane przez warrior ; 09.Jul.2008 o 22:53
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
W IE to norma, ale w FF to dziwne. Takie rzeczy często doczepiane są do instalek programów, np. do programów p2p, nero, itd.
Zrób skrina z programu FF, bo chciałbym zobaczyć, gdzie wyskoczyło okienko.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Wydaje mi się że to przez darmowy program do odzysku danych Recuva. Własnie ten program ostatnio instalowałem i po kolejnym włączeniu kompa pojawił mi się ten toolbar
napewno wkleiło się podczas instalki , coś takiego oferuje alkohol 52% ale jest opcja odznaczenia tego badziewia![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
spróbuj w FF narzędzia dodatki i poszukaj w zakładkach dodatki wtyczki i rozszerzenia i spróbuj wydymać
i spróbuj jeszcze z ccleaner(em) po odinstalowaniu wyczyść rejestry i sprawdź w zakładce auto start i poszukaj tej zakładki może być też w zakładce programy
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Dzięki za pomoc. Użyłem HijackThis i udało mi sie pozbyć w IE ale został w FF.
Na szczęście w FF w Narzędzia -> Dodatki można było ten toolbar wywalić
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)