Tworzę ten wątek, bo chciałbym się z Wami czymś podzielić, a może Wy podzielicie się czymś ze mną.
*roku 2008, czyli COŚ co w tym roku odkryliście szczególnego.
Osobiście jestem zmęczony technologią, wróciłbym sobie na drzewo czy gdzieś do buszu bez problemu z zapomniał o komputerach, skarbówce, politykach itd
Ale są pewne rzeczy które zwróciły moją uwagę szczególnie. I właśnie nimi chciałbym się z Wami podzielić. Kategorię wybieracie sami, dla mnei to są produkty przy których szczęka poszła do ziemi a ja się nimi zachwycam.
TELEFON: NOKIA 1200, monorchromatyczny wyświetlacz, T9, wszystko jest na miejscu. Przeżył kąpiel i po 3 godzinach na słońcu było wszystko super. Rozmawia jak chce żeby rozmawiał i cena, pomiędzy 70 a 100 pln, po prostu ... moje uznanie.
OPROGRAMOWANIE: ACD SEE PRO 2. Dzięki cenie dolara równej 2PLN i do tego letniej promocji tego softu - 69.95$, po prostu bajka. Za 130 zeta mamy taki soft do zarządzania zdjęciami że po prostu opada kopara, szkoda nie kupić teraz. Zdecydowanie POLECAM
OPROGRAMOWANIE: Adobe Photoshop Elements 6.0 Za niewiele ponad 250 złotych zyskujemy po prostu fest program do obróbki zdjęć. Ma wszystko czego używałem kiedyś w Photoshopie a do tego... nic więcej, chce coś więcej - to pełen support dla pluginów, które j.w. są śmiesznie tanie dzięki kursowi zielonego, daje mase możliwości.
A jakie jest Wasze odkrycie tego roku? Człowiek? Program? Urządzenie?
P.S. Ten wątek będę osobiście moderował, żadnego OT.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem