polacy dokopali norwegom , ostatnia bramka powaliła mnie na kolana , teraz powiększy się bezrobocie w kraju , norwedzy wyeksportują polaków zpowrotem do polski , jestem bezrobotny![]()
![]()
polacy dokopali norwegom , ostatnia bramka powaliła mnie na kolana , teraz powiększy się bezrobocie w kraju , norwedzy wyeksportują polaków zpowrotem do polski , jestem bezrobotny![]()
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Bóg jest Polakiem i gra w ręczną...
Jeden z SMS-ów po meczu...![]()
Certum est, quia impossible est
No dziś to się nie popisali...
niestety , zobaczymy czy zdobędą brąz![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
!-wsza połowa ok. W drugiej po prostu przestali chcieć wygrać tak to przynajmniej dla mnie wyglądało. Zero obrony takiej jak w 1-wszej połowie, grali tak jakby to oni wygrywali...
no to mamy brąz , mecz był na wysokim poziomie , pokazali co Polak potrafi![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Bielecki i "Kasa" bezbłędni. mecz super !![]()
szkoda chorwatów , jednak francuzi pokazali klasę , mecz na wysokim poziomie![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
A mnie tam Chorwatów nie szkoda. Media robiły nagonkę że powinni wygrać itd. Po za tym swoim zachowaniem "pokazali" co nie co. Najpierw w drugiej połowie meczu finałowego, a potem podczas rozdania medali, a szczególnie ten słynny Balic, nawet medalu nie przyjął, albo też ten co czerwoną kartkę dostał za ten gest do sędziego - i jeszcze dwa wyróżnienia dostał - wg. mnie za ten gest nie powinien nic dostać, zawodnik tej klasy to nie młokos, któremu mogą nerwy puścić, to jest sport raz się wygrywa raz przegrywa. W ogóle Chorwaci na tym rozdaniu to wyglądali jakby ich jakaś wielka krzywda spotkała i kara straszna.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)