Witam ,i znowu problem:dzis zainstalowalem ie 8 no i wszystko ok tylko ze na jednej ze stron gdzie jest koniecznosc logowania sie po wpisaniu wlasciwych fraz ,wyskakiwalo info :to menu zostalo zablokowane.Zglupialem bo wychodzilo by na to ze forum dalo mi bana czy cos,ale ze nie bylo podstaw do blokowania mnie admin odpisal mi ze wszystko z moim statusem na tym forum jest ok.Uznalem wiec ze to ie 8 robi jakies jaja i go odinstalowalem,i jak sie okazalo po powrocie do ie 7 na ktorym wczesniej wszystko szlo dobrze rowniez nie da sie zrobic logowania,przy czym dodam ze na wszystkich innych stronach gdzie jest koniecznosc loginu nie ma problemu,wlasnie teraz pisze z ie 8 na forum cdrlab i moj login chodzi jak trzeba,tylko ta jedna strona forum warezowego nie pali,ale z firefoxa juz chodzi login dobrze.Wiec co jest grane ze firefox loguje mnie a ie nie.Od 3 lat jestem uzytkownikiem forum especiales i nie bylo problemu zeby zalogowac sie z ie,co moglo sie poprzestawiac ze tylko ta strone nie loguje.
Jesli ktos zna sie na tyle w dzialaniu przegladarek internetowych to prosil bym o pomoc,bo jakos tak sie przyzwyczailem do IE ze inne mi nie podchodza i chcialbym znalezc to cos co chamuje dostep do tej tylko jednej strony.
Pozdrowienia Wojciu.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem