Na zegarku godzina 00:01 ... w telewizji jak zwykle badziew, no ale mamy 2005 ciekawe co przyniesie![]()
Na zegarku godzina 00:01 ... w telewizji jak zwykle badziew, no ale mamy 2005 ciekawe co przyniesie![]()
Ja o tej godzinie byłem na mieście.
Około godziny 4 zasnąłem, a teraz mnie leko boli głowa i strasznie chce mi się spać - nic prawie nie piłem
Życzę Wszystkim w 2005 roku wszystkiego najlepszego, aby ten rok przyniósł Wam dużo szczęście i radośći, smutkę truszkę, ale nie za dużo.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Stało się. Nol wstał, przezwyciężył problemy natury psychofizycznej i napisał newsa...
Świat się wali...
Trochę wczoraj w siebie wlałem- ale o dziwo dzisiaj czuje się nie najgorzej.
Od dawna nie pamiętam takiej pogody w Nowy Rok (deszcz pada od samego rana).
Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2005![]()
![]()
"Nie ważne jest, gdzie patrzysz, ale co widzisz." - Hanry David Thoreau
Wszystkiego dobrego, sukcesów zawodowych i osobistych, radości z życia i bliskości najbliższych.
Ja wypoczalem sobie, wypilem lampke szampana. Rano poszedlem na basen, żona pozbierała w pobliskim lesie troche kwiatow i grzybow, bedzie dobra kolacja... (zima....)
Wszystkim, którzy się już obudzili i tym co się dopiero obudzą wszystkiego nalepszego w roku 2005.
A ja mam dzisiaj do zrobienia format dysku. I nie wiem co gorsze: dziadowska pogoda, niewyspanie czy ten format :/ :/
Zeby tak można było kaca sformatować.Napisał Nol
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku ...![]()
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i oby ta wspaniała Witryna wygryzła inne stronki tego typu z sieci najpierw w Polsce a potem świat, galaktyka i wszechświat.
Wszystkiego dobrego!
co to jakas pluskwa? ja tez formatowalem wczoraj...
nie wiem jak to jest - zawsze zrobie obraz zapasowy i jakos potem syste,m dziala sprawnie, miejsca brakuje, obraz kasuje, a tu koniecznosc formatu i od nowa...![]()
Heh.... mam to samo. Od jakichs 2 lat korzystanie z obrazu mi nie wychodzi.Napisał nimal
mi sie tak udaje powiedzmy raz na dwie reinstalacje skorzystac z obrazu - w pozostalych przypadkach zachodzi przypadek opisany powyzej
teraz zrovilem obraz podzielony na kawalki po 700MB - moze go w koncu zamiast kasowac nagram na rw![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)