Hej! Zainstalowałem Adobe Reader 9i wszystko było ok. jak chciałem wyświetlać dokument lub otworzyć Adobe Reader wyświetla mi "Error runtime" i nie wiem jak zrobić żeby wszystko było ok.
Z góry dziękuję.
Hej! Zainstalowałem Adobe Reader 9i wszystko było ok. jak chciałem wyświetlać dokument lub otworzyć Adobe Reader wyświetla mi "Error runtime" i nie wiem jak zrobić żeby wszystko było ok.
Z góry dziękuję.
przeinstalować jeszcze raz? doczytać dokładnie czego dotyczy komunikat?
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
można spróbować zainstalować program od nowa. Jak to nie pomoże to czasami będzie trzeba przeinstalować system iopracyjne
Odinstalowałem i ponowę zainstalowałem tyle samo wyświetla mi " Error runtime" i "Błąd aplikacji". Co mam zrobić żeby nie było błędów?
Zainstaluj foxit reader
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Dzisiaj to lepiej wrzucić readera X jeżeli chodzi o firmę Adobe a jeżeli chodzi o innej firmy to jw. oraz np. nitro pdf readera to tylko jedno z wielu wielu...
www.nitroreader.com
Ostatnio edytowane przez lee99 ; 20.Dec.2010 o 20:41 Powód: link
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
Odinstalowałem Adobe Reader i zainstalowałem Nitro pdf reader, i otworzy mi dokument.
Dziękuję wszystkim za radę i @lee99: dziękuję, że znaleźć program![]()
AR to przeżytek. Ja korzystam z Foxi Reader. Sprawdza się.
Jak to przeżytek to spróbuj odtworzyć dokument pdf utworzony i zapisany z szyfrowaniem przez adobe acrobat xPowodzenia
![]()
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)