siema mam male pytanko teraz dopiero kupilem sobie PS2 SLIM i jeszcze mało wiem. Jest możę futerał do PS2 Slim i czy z memory card da sie kasowac save prosze o pomoc. Pozdrawiam![]()
siema mam male pytanko teraz dopiero kupilem sobie PS2 SLIM i jeszcze mało wiem. Jest możę futerał do PS2 Slim i czy z memory card da sie kasowac save prosze o pomoc. Pozdrawiam![]()
Witam.
Jesli chodzi o karte memcard to nie mam pojecia jesli jednak chodzi o pokrowiec to proponuje Ci taki manewr.
Na allegro jest osoba sprzedajaca plecaki ( zwykle, do laptopow, torby itp itd ), ostatio znajomy zakupil sobie laptopa i szukal dla niego pokrowca oraz wlasnie plecaka i wylookal tego kolesia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56188864
Okazalo sie ze jest spore pole manewru bo koles ma swoja szwalnie i szyje asortyment na miejscu - mozna tez sie dogadac co do modyfikacji kolorow ale takze samej budowy istniejacego juz plecaka lub np zaprojektowac swoj pokrowiec ( pokrowiec w formie aktowki byl szyty na miejscu dla mojego kumpla )
Wiec mysle ze jak zrobisz prosty schemat z naniesionymi wymiarami ewentualnymi kieszeniami ( i mniej wiecejj co do nich ma wejsc - mysle tu o padach np. ) dodasz opis co jak i gdzie np czy ma byc suwak rzep, jak ma byc zamykane czy na klape czy inaczej, co ma byc np wyszyte ( napis ) to jest duza szansa ze Ci to uszyja - a robia to solidnie i tanio
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)