Mam na oku zestaw bezprzewodowy klawiatura + mysz Logitech MX3000 (z myszką MX600 laser) Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o zestawach bezprzewodowych Logitecha bo nie chciałbym nadziać się na minę wydając 300PLN na coś co może nie działać poprawnie. Niektórzy podobno mieli problemy z zestawami bezprzewodowymi Logitecha ale nie wiem czy takie przypadki są częste. Bo zawsze jak ktoś jest zadowolony to nic nie mówi jeśli go nie zapytają a ktoś kto się zawiódł przeciwnie-sam o tym mówi. A więc pytam wszystkich użytkowników Logitechowskich zestawów bezprzewodowych - Co sądzicie o tej marcema ktoś ten zestaw
? Jakie są wasze opinie o nim
Warto kupić czy może szukać alternatywy?
PS. nie zna ktoś fajnego zestawu bezprzewodowego który ma duży zasięgChodzi mi o możliwość korzystania z klawiatury i myszki dwa pokoje dalej za dwoma ścianami, ok 10 metrów. Podłączyłem sobie tak PC do TV żeby oglądać filmy i to naprawdę fajna sprawa! polecam. Ale było by zajefajnie jakby udało mi się pograć na dużym ekranie TV i przeglądać zdjęcia na TV podczas zjazdów rodzinnych. Miałem kiedyś na parę dni zestaw bezprzewodowy jakiś no name albo jakiejś dziadowej firmy, nawet nie pamiętam jakiej ale pamiętam że klawiatura działała nawet w kuchni - 3 pokoje dalej za 3 ścianami przy zamkniętych drzwiach! I czegoś takiego właśnie szukam.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem