Ludzie
Mam pytanie czy ktoś oriętuje się czy pilot Pioneer CU-VSAO27 może obsługiwać sprzęty innych marek?Dzięki za pomoc. azura@o2.pl
Ludzie
Mam pytanie czy ktoś oriętuje się czy pilot Pioneer CU-VSAO27 może obsługiwać sprzęty innych marek?Dzięki za pomoc. azura@o2.pl
Każdy może - pod warunkiem, że dane urządzenie odbiera te same kody... Czasami funkcjonalność jest częściowa, np. po przez pomieszane funkcje albo ich całkowite nie działanie.
OK.W takim razie gdzie znajde instrukcje jak uruchomić owego pilotaPotrzebne są jakieś kody i sposób ich wprowadzania.Będe wdzięczny za odpowiedz
![]()
ja bym wpisał w googlach : nazwa pilota - instrukcja obsługi , google to dobra rzecz![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
No jo. Już szukałem niestety w tej materii google mi nie pomogło.. Zakupiłem tego pilota, bo widziałem że koleszka ma podobny i chodzi mu ze wszystkim ale mój jest troszeczke inny.Widze że ma funkcje setup więc sie nie poddaje![]()
![]()
zapytaj koleszkę gdzie kupił swojego i gdzie można zdobyć info
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Drugi koniec Polskion ma instrukcje do swojego ale jest tam mowa o tych właścnie przyciskach, których nie ma mój.Ale ma za to inne,równie ciekawe
"RESET" "O.T.O. SETUP" "PRESET RECAL"
Może to coś pomoże![]()
no faktycznie w googlach nic nie ma , myślę że odwiedzenie sklepu ze sprzętem rtv będzie dobrym rozwiązaniem , najlepiej jakbyś znalazł sklep pioneera , napewno będą mieli instrukcję obsługi , jeśli nie to może będą mogli załatwić![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Poszukam faktycznie jakiegoś sklepu, jakiegoś lepszegojak nie znajde to wróce Tu
Dzięki Ci Asterixie za pomoc. Świąteczne Hawk dla @ll
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)