Ponieważ jestem tutaj nowy to na początku witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.Ponieważ jestem laikiem w pewnych dziedzinach to zwracam się z prośbą do Was o pomoc.Zakupiłem kamerę sony dcr hc46e i posiadam laptopa IBM t43(jak mniemam bez mozliwości nagrywania dvd) oraz kino domowe i telewizor marki Philips.Jak widomo chciałbym uwiecznić pewne momenty z kamery na płytkach dvd i co polecacie
?Czy zakupić zewnętrzną nagrywarkę i podłączyć do laptopa czy też nagrywarkę,którą sie podłącza pod telewizor(wygląda jak odtwarzacz dvd lub kino domowe),niestety nie znam fachowej nazwy.Przy której nagrywarce to wypali i da radę nagrać film i przy jakiej zachowa się jak najlepszą jakość obrazu
Czy podłączenie kamery do telewizora i nagrywanie jest dobrym sposobem czy też lepsze podłączenia kamery do laptopa i nagrywanie na zewnetrznej nagrywarce.Jak widzicie totalny laik ze mnie
.Proszę o pomoc i poradę oraz jaka z nagrywarek byłaby godna zakupu na moje domowe potrzeby,zachowując świetną jakość obrazu
pozdrawiam serdecznie![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem