Co zrobić by uniknąć wibracji przy odczycie niektórych płyt cd wywołanych prawdopodobnie niedoróbkami nośnika
Da się jakoś zmniejszyć prędkość czytania płyty audio?
Co zrobić by uniknąć wibracji przy odczycie niektórych płyt cd wywołanych prawdopodobnie niedoróbkami nośnika
Da się jakoś zmniejszyć prędkość czytania płyty audio?
W pakiecie NERO znajdziesz program NERO Drive Speed. Możesz także do odsłuch Audio używać najlepszego (moim zdaniem) odtwarzacza płyt Audio na PC: OrangeCD On także ogranicza prędkość obrotową krążka (z tego co pamiętam, bood jakiegoś czasu nie słucham płyt Audio na PC). Ponadto zasysa informacje z cddb, zasysa okładki etc. Jest lekki dla systemu, siedzi w tray'u... jednym słowem pysio
![]()
Ale miałem skojarzenia, jak przeczytałem temat wątku.
Ja do uzyskania efekty o jaki Ci chodzi, używam wymienionego przez Miśka Nero DriveSpeed.
Dzięki
Podoba mi się ten OrangeCD. Jednak nie likwiduje u mnie wibracji. Powinien automatycznie zmniejszać prędkość czy trzeba to gdzieś ustawić?
W nero tez nie chce przeskoczyć na jeden z predefiniowanych trybów.
Najpierw dajesz opcje i wykryj. Zresztę ten program to robi z tego co pamietam, przy pierwszym uruchomieniu. To nie wiem. Spróbuj, czy to co napisałem pomoże?
Jak wciskam wykryj kasują mi się się wszystkie manualnie ustawione prędkości i pokazuje się napis maximum zamiast x40.
Co do tego drugiego programu niestety nie znalazłem takiej opcji, ale spodobał mi się więc ustawiłem go sobie jako default player
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)