Witam mam problem z klawiaturą :/
A więc do rzeczy kiedy wciskam na klawiaturze "z" wyskakuje mi "z1" i tak jest z całym rzedem dolnym na klawiaturze i z rzedem cyfr Więc: "z1x2c3v4bm7" i "z1x2c34v56m7,8.90"![]()
co więc mam zrobić?
![]()
Co sie mogło stać?
![]()
Witam mam problem z klawiaturą :/
A więc do rzeczy kiedy wciskam na klawiaturze "z" wyskakuje mi "z1" i tak jest z całym rzedem dolnym na klawiaturze i z rzedem cyfr Więc: "z1x2c3v4bm7" i "z1x2c34v56m7,8.90"![]()
co więc mam zrobić?
![]()
Co sie mogło stać?
![]()
Jedną z możliwości jest to, że się klawiatura zepsuła. Dzieje się tak rozumiem nawet po ponownym uruchumieniu komputera? Myślę, że najłatwiej byłoby to sprawdzić podłączając inną. I nawet Twoją do innego komputera.
tak dzieje się ta po ponownym uruchomieniu komputera.![]()
Wiec klawiatura sie zepsuła...![]()
dodam tylko że jest ona bez przewodowa ale to chyba nie ma nic do rzeczy...![]()
bede musiała ją oddać doserwisu...![]()
![]()
Bezprzewodowato trochę komplikuje sprawę. Trudniej coś zdiagnozować. Ale sprawdź na wszelki wypadek podłączając pożyczoną od kogoś i wymień baterie w swojej (żeby przetestować ze świeżymi u siebie).
oki choć baterie nie dawno były wymieniane...ech trzeba zgłosić to do serwisu...
![]()
odinstaluj sterowniki od tej klawiatury i zainstaluj ponownie , jeśli nic to nie zmieni zrób jak pisał QuatPro , podepnij ją do innego kompa , jeśli tam będzie to samo wtedy niestety serwis![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Jak jest bezprzewodowa, to może jakieś zewnętrzne źródła energii zakłóca pracę klawiatury![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Wątpie klawiatura dotąd działała bez zarzutu :/
odinstalowałam i z powrotem zainstalowałam sterowniki... ale to nic nie dało...
teraz natomiast oprocz tego problemu mam jeszzcze jeden : nie pisze mi ani u kreskowanego ani polskich znakow :/ i jak pisze 0 to wyskakuje moje dokumenty...![]()
jak dla mnie to jest coś posypane w sterach , przy instalacji windy wybierało się język klawiatury : polski programisty , może tutaj coś się rozjechało i nie może się połapać , aby to sprawdzić najlepiej będzie jak podłączysz tę klawiaturę do inego kompa , zainstaluj tam stery i sprawdź jak się zachowuje , jeśli tak samo to wiadomo że klawiatura na złom , jeśli jednak będzie działać prawidłowo to masz pewną reinstalkę systemu
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
i to jest śmieszne klawiatura działa mi teraz normalnie tylko nie wybija c...ja z nią po prostu zwariuje...
![]()
Zdecydowanie coś jest nie tak, ale to na pewno wiesz. Zdaignozuj to sobie metodą "porównawczą" tzn. sprawdzając jak u Ciebie sprawuje się zwykła klawiatura przewodowa (pożycz od kogoś), ew. jak Twoja sprawuje się u kogoś?
nie wiem jeszcze nie sprawdzałam ale od rana znow jest to samo...pożycze klawiature i sprawdze...:/
Witam![]()
ku mojemu zdziwieniu klawiatura działa bez zarzutu <sama>![]()
dziwne ale naszczescie bez serwisu sie odbyło
![]()
dzieki za pomoc
a może po prostu był klawisz numlocka włączony?....
Rzeczywiście na takich klawiaturach multimedialnych, są nietypowe klawisze funkcyjne, które przełączają funkcje klawiszy, ale nie NumLock. Co by ten NumLock zmienił wg Ciebie?
mogła przełączyć język czy funkcje klawiszy
NumLock'iem?Nie wiedziałem o takich bajerach.
![]()
mam jak w opisie klawiaturę multimedialną na której jest przycisk "office" , kiedy jest wciśnięty nie działa klawisz PrtSc , ciekawe![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
to nie był num lock![]()
a co hmn...może czary![]()
No ja akurat tak zakładam, że to nie był NumLock.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)