b]Mam problem z telewizorem TVL G 42PX3RWA JEST FONIA NIE MA WIZJI, z tym że autoryzowany serwis powiadomił mnie ze telewizor został mechanicznie uszkodzony przy czym jest to juz 3 naprawa dwie poprzednie zostały usuniete w tym samym serwisie napraw "autoryzowanym"uszkodzenie nastapiło z moje winy odmówino naprawy telewizora ....wyjasniono mi że mogłam czyms "szpyrtać" przez otwór wentylacyjny bo plomby sa nieuszkodzone to jest oszustwo ze strony serwisu ... Przyczyna zaniku obrazu jest rozszczelnienie, tak mi powiedziano...tylko jaki sens naprawiac samemu telewizor który jest na gwarancji?
Uwaga na autoryzowane serwizy LG nie do końca są uczciwe...pierwsze dwie naprawy polegały na tym że po tygodnoiu naprawy przywieziono nam telewizor i nie uruchomiono przy nas ponieważ jest zimny i należy uruchomić po jakims czasie ...po uruchomieniu telewizora okazało sie ze telewizor nie jest naprawiony /nie włanczał sie i nie wyłanczał się /więc raz jeszcze pojechał do naprawy przypuszczam że problem polegał na tym że serwis nie był w stanie naprawić sprzeętu w ustawowym 14 dniowym terminie i dlatego zastosował taki myk ..zanim dostana częsci niezbędne do usunięcia wady byc może po upływie terminu 14 dni oddaja sprzęt i nastepne zgłoszenie rozpoczyna nowy termin naprawy .../14 dni[/b]/

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem