Czesc!
Mam kilka spraw co do moich g³osnikow, byc moze bedziecie mi w stanie pomoc:
1. Dlaczego w Windows Media Playerze odtwarzanie muzyki odbywa sie tylko w trybie stereo? Ogolnie slucham dosyc glosno muzyki i nigdy sie temu nie przygladalem, ale ostatnio zrobilem obchod i okazalo sie ze gra tylko przednie glosniki prawy i lewy![]()
Ustawialem w opcjach WMP i glownych z panelu sterowania, ze mam glosniki w systemie 5.1. A on nadal swoje. Wiem, pewnie zaraz naskoczycie na mnie ze WMP to shit i wez sobie sluchaj muzy w Winampie i im podobnym, ale ja sie po prostu przyzwyczailem.
2. Nie jestem pewien ale chyba rozregulowalo mi sie pokretlo odpowiedzialne za glosnoscWlaczam, robi sie zielone podswietlenie i czesto nawet nie dojade do cwiartki zakresu, a buczy jak szalone. Musze pozniej dotykac na nanometry, zeby ustabilizowac
A i tak za glosno nie moge sluchac, wczesniej tak nie bylo.
Sprzet ma 2,5 roku. I to nie tylko chodzi o glosnosc, praktycznie zawsze towarzyszy temu taki pomruk jakby basowy. Na leb idzie dostac. Weszlem w opcje zaawansowane i zmniejszylem glosnosc poszczegolnego glosnika, z 100% na 5% (subwoofer) ale nadal buczy, wiec to nie on. Sam juz nie wiem. Co o tym myslicieDa sie to naprawic, czy lepiej zaczac szukac nowych glosnikow
Jesli tak, to ktore w ukladzie 5.1 polecacie
Moj sprzet to: Windows XP pro, karta Realtek, glosniki firmy Creative model Inspire T5900.
Dziekuje![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowied¼ z Cytatem
Google search detective