Witam. Mam pytanie odnośnie regenerowanych tuszy do HP 5150. Czy nie ma żadnych problemów z poprawnym dzialaniem takich kartridzy? Właśnie skonczyl mi sie tusz i nie wiem czy jak kupie regenerowany na allegro to czy sie przypadkiem nie zdziwie![]()
Witam. Mam pytanie odnośnie regenerowanych tuszy do HP 5150. Czy nie ma żadnych problemów z poprawnym dzialaniem takich kartridzy? Właśnie skonczyl mi sie tusz i nie wiem czy jak kupie regenerowany na allegro to czy sie przypadkiem nie zdziwie![]()
możesz się zdziwić , miałem podobny przypadek , nawet nie na allegro tylko w sklepie , facet nie chciał przyjąć zwrotu jako że to nie oryginał , chamstwo , straciłem na tym sporo , lepiej jak kupisz napełniacz i sam uzupełnisz tusz , są tanie zestawy do smoobsługi , prosta sprawa i gwarancja że masz odpowiedni kardridż , inna opcja to zakup oryginała , można kupić niedrogo na allegro , nowe kupuję na allegro ale tylko do odbioru osobistego , takie rzeczy trzeba obejżeć przed zakupem![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Jak kiedyś dałem pojemnik do napełnienia i niestety zawiodłem się. Tusz szybko zasychał i za każdym razem gdy drukarka nie była dłuższy czas użuwana przed drukowaniem trzeba było przemyć pojemnik (element drukujący). W końcu popsuła się w pojemniku elektronika i wyskakiwał błąd.
Po tych doświadczeniach pozbyłem się atramentówki i kupiłem laserówkę![]()
dobra opcja z której sam korzystam to zakup zamiennika...tańszy nawet o polowe jakość super i problemu nie będzie ze nie zadziała czy coś bo paragon zakupu masz i reklamować możesz :]
co więcej w moim przypadku także szukałem zamiennika do mojego HP i znalazłem takowy z firmy ActiveJet działają wyśmienicie ...a miałem do wyboru właśnie nowiutki a także regenerowany ... różnica chyba 10 zloty ...wybrałem ten drugi ale tylko dlatego ze był fabrycznie zapakowany (activjet również regeneruje) i miałem na niego gwarancje![]()
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
też mam ten sam problem, tylko zastanawiam się bo dużo jest przypadków że jednak zamiennik czy regeneracja są do kitu i zainwestowałbym w oryginalny, tusze hp opłaca się?
ActiveJet jest OK.
Pozdrawiam
Filon by A-men
SAM440 (AmigaPPC klon) + AmigaOS 4.1 + Radeon
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Zapraszam na zakupy WWW.ALT-COMPUTER.PL
no właśnie spotkałem się z wieloma opiniami nt tej firmy że tusze nie są najlepszej jakości dlatego pytam o oryginały
najprościej kupić i samemu wypróbować....w razie problemów jak dobrze pamiętam jest na nie gwarancja i można zwrócić
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
oryginalny tusz można oddać jak będzie nie działąL?
jak dobrze pamiętam (dawno nie kupowałem nowego tuszu bo starego mam jeszcze ze hoho) to paragon dla nich jest podstawa do gwarancji ...zawsze na wszelki wypadek możesz zapytać ....
ok, dzięki to bede wypróbowywał tego hp
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)