Wiele tematów się przebija na forum i necie ale nie ma dokladnej odpowiedzi na ten temat. Otoz kupilem furę z radiem SONY CDX-4260R badz troche inny model rozniacy sie tylko moca wyjscia audio miedzy 40W a 35W ale to nie o to chodzi. Mam w nim odtwarzacz CD. Ogolnie takie rzeczy zwiazane z rzeczami technicznym i informatycznymi nie sa mi obce licze nawet na fachowe odpowiedzi. Chodzi o to ze owy radioodt. nie odczytuje zwyklych badz "niezwyklych" - oryginalych plyt CD-R. Tkwi to w tym iz odczytujac ta plyte od czasu do czasu daje o sobie znac dzwiek obkrecania plytki czasami przesuwania sie zestawu laserowego albo czasami kompletna cisza i w obu przypadkach po 15 sekund tajemniczego odczytywania --- CHU**NIA wyskakuje Error... Teraz tak mam pomysly na zrobienie tego odtwarzacza lecz nie wiem co byloby lepsze bo nie zajmuje sie radiami tylko kompami... Mam na mysli do wyboru: Zwykle proby nagran plyt czyli wolne nagrywanie testowanie marek plyt itd.; oczekiwanie na, co bedzie smieszne, samoistne odtworzenie czasami z powodu moze i niedogrzania sie radia mialem raz taki przypadek w cinquecento; otworzenie bebechow i wypedzlowanie spirytem lasera czytnika itd; lub w ostatecznosci plyta czyszczaca ktorej sam bym nie polecal ale bedzie to takze mozliwosc; lub co najbardziej mnie interesujace sprawdzenie bezpiecznika w radiu ktore jest bo zagladajac na aukcje allegro RADIO CD SONY CDX-4260R D-BASS (816007154) - Aukcje internetowe Allegro zauwazylem ze jest tam bezpiecznik, go po prostu sprawdzic ewentualnie wymienic
Z gory dzieki, fachowy jezyk znany bez skrupułów pisac, byloby to dla co po niektorych wyzwanie
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem