Witam ! !
Posiadam telewizor Sony Bravia KLV-40S-400A.
Nie wiem jak sprawdzić, czy będzie odbierał naziemną cyfrową TV bez dodatkowego dekodera. W specyfikacji jakoś tego nie widzę.
A jeśli będę potrzebował dekodera to jakiego...? ?
Witam ! !
Posiadam telewizor Sony Bravia KLV-40S-400A.
Nie wiem jak sprawdzić, czy będzie odbierał naziemną cyfrową TV bez dodatkowego dekodera. W specyfikacji jakoś tego nie widzę.
A jeśli będę potrzebował dekodera to jakiego...? ?
Pozdrawiam
jeśli nie posiada dekodera wbudowanego to nie pooglądasz na nim cyfry , jedynie zewnętrzny to umożliwi, w instrukcji obsługi powinno być napisane czy ma ten dekoder wbudowany![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Witam ! ! !
Nie wiem gdzie położyłem instrukcję obsługi. Ze specyfikacji (na screenie) nic takiego nie wynika.
Poza tym, wydaje mi się, że gdyby był wbudowany dekoder, to gdzieś w jakimś miejscu było by oznaczenie DVB-T lub DVB-T2, a tego nie ma....Pozostaje, więc zakup dekodera....
Pozdrawiam
możesz to sprawdzić na pilocie , w mojej Toshibie mam taki przycisk ATV/DTV który przełącza właśnie na dekoder wewnętrzny![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)