Witam. Byłem ostatnio w Gdańsku w Auchanie i jestem zainteresowany kupnem kina domowego. Mój budżet to niestety tylko MAX 1000zł ale słyszałem, że i za to kupie niezły sprzęt. Widziałem tam dwa identyczne sprzęty firmy "Manta" jeden za 500zł a drugi za bodajże 700. Ten za 500 ma wpisane 100w mocy wyjściowej czyli 100RMS. To dla mnie trochę mało,(mam przy kompie 76 RMS) ale widziałem w necie za 800-900zł kina z mocą wyjściową 800-1000w a to już troszkę uciągnie. Dla mnie wystarczająco. W Gdańsku w Auchanie będe za 2 tygodnie, proszę o jakieś rady. Jeśli lepsze będzie LG Samsung czy co tam proponujecie to może jeśli ktoś się orientuje, niech poda sklep, Markę, no i weźmie pod uwagę cene, tylko żeby sklep nie był daleko od Auchana. (daleko może być ale w stronę Malborka). Druga sprawa to podłączenie. Kino domowe potrzebuje tylko i wyłącznie do muzyki. Czy w każdym kinie jest wymagane złącze z telewizorem?(proszę nie proponować innego sprzętu typu kolumny + amplituner/wzmacniacz). I jak to jest w ogóle podłączone. Amplutuner + kolumny i to cały zestaw? Z góry dziękuje i czekam na podpowiedzi. Pozdrawiam, Jakub.
PS. Model kina z Auchana to "Manta GK 500 / AV 500".

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem