Od jakiegoś czasu mam bardzo dziwny problem z drukarką HP, wszystko funkcjonowało dobrze póki mama nie skorzystała z komputera i nie próbowała drukować jakichś faktur.
Od tamtej pory drukarka wariuje i nie jestem w stanie tego opanować.
Początkowo przy każdym włączeniu drukarki, drukarka robiła swoje kolejne kopie i aby coś wydrukować żądała płyty instalacyjnej.
W związku z tym usunęłam drukarkę z komputera i ponownie ją zainstalowałam, ale to pogorszyło tylko sytuację, ponieważ po ponownej instalacji w trakcie drukowania drukarka znikała (komunikat: nie wykryto drukarki), następnie tworzyły się jej kopie i również znikały...
Jeszcze raz instalowałam wszystko od początku, ale tym razem przy instalacji pojawiły się problemy, program nie reagował na wybrane opcje i prawdę mówiąc nie wiem jak udało mi się to w końcu ponownie zainstalować.
Ale teraz jest jeszcze gorzej, nie tylko znowu program się sam kopiuje, a potem znika nie wiadomo jak, ale dodatkowo mimo, że drukarka jest wyłączona nagle pojawia się komunikat "błąd krytyczny podczas instalacji", który uniemożliwia pracę na kompie, nie można tego komunikatu anulować.
Oczywiście pisałam na pomoc techniczną HP, ale niestety nie uzyskałam żadnej pomocy.
Czy da się jakoś rozwiązać ten problem?
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
, następnie tworzyły się jej kopie i również znikały...
Odpowiedź z Cytatem