Jeśli ktoś zna pakiet zawierający niestandardowe wtyczki/hacki/co tam jeszcze wymyslono dla Tlena, to prosze o umieszczenie stosownych linków poniżej
Pozdrawiam
Jeśli ktoś zna pakiet zawierający niestandardowe wtyczki/hacki/co tam jeszcze wymyslono dla Tlena, to prosze o umieszczenie stosownych linków poniżej
Pozdrawiam
www.tlen.vel.pl
tam jest chyba wszystko co powstalo dla tlena - w tym cos a'la powergg - z tym ze nie ma tam nic o wycinaniu relkam - o tym z kolei ktos juz napisal na tym forum
najwazniejsza wtyczka do tlena to extlink - sluzy do przechwytywania linkow przez domyslna przegladarke a nie przez ie
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
extlink jest już... zbędny, gdyż najnowsza odsłona Tlena posiada funkcję otwierania ston za pomocą domyślnej przeglądarki![]()
Tlen ciągle do przoduoby tak dalej
IMO ciekawą wtyczką jest plug.zahadum:
[code:1:7f5d3ad1de]Wtyczka umożliwia ustawianie danego statusu (także statusu opisowego) dla danej osoby z twojej listy kontaktów (tylko tlen) np. dla Nowaka możemy być niewidoczni, a dla reszty widoczni i na odwrót :] poza tym umożliwia ukrywanie się przed użytkownikami GG / podaje ich IP (jesli jest dostępny)
Synchronizacje stanow GG z tlenu na GG którą da się ustawić:P
filtrowanie wiadomości zawierających określone słowa (filtr anty-spamowy), strażnika anty-klikadełkowatego, tryb Single-Chat-Mode umożliwiającego używanie tylko jednego okna chata zamiast wielu, powiadomienia SMS o dostępności wybranych ludzi, czy przesylanie wiadomości na SMS, metakontakty mogące grupować kilka kontaktów w jeden...
Wersja: 1.1.0.0[/code:1:7f5d3ad1de]
I pare innych ze strony wymienionej przez Sida
dzieki, juz korzystam
PS zahadum albo ktoras z wtyczek robi zwisy![]()
RTFM![]()
powie mi ktos co to jest straznik antyklikadelkowy?bo nazwa jest boska ale jakos nie wiem co to klikadelko...
a wtyczka w sumie jak kazda inna - mi goly tlen z extlinkiem wystarcza do wszystkiego - mam jakas stara wersje
Hit Me, If You Can...
"Jeśli ktoś nie rozumie terminu 'antyklikadełkowy' to już tłumaczęfiltr ten pozwala na pozbycie się tzw. 'sierotek marysi' czyli ludzi przeglądających katalogi tlen'u/gg w poszukiwaniu ludzi do 'poklikania' (sławetne "cześć, skąd klikasz?") za pomocą tego filtra można poinformować danego użytkownika (użytkowniczkę raczej) ze nie mamy ochoty na 'klikanie' z nią, no ale co zrobić z ludźmi którzy mogą mieć jakąś informacje / sprawę do nas .. no więc filtr ten można ustawić tak aby po podaniu przez użytkownika hasła umożliwił mu rozmowę z nami
"
![]()
eee... kiedys z nudow dalem sie wciagnac w taka gadke... kobiete znam jzu 3 lata - i ostro bym zalowal gdyby splawil ja jakis bot
a takie prawdziew natrety [kiedys mialem wpisane dla testow w profil 21 lat, kobieta, krakow, chetna] splawiam z cala przyjemnoscia albo od razu 'zablokuj'
straznikowi podziekujemy, ale moze reszta tego kolosa plugina mi sie przyda
Hit Me, If You Can...
wiadomosc.info to strona poświęcona RÓŻNYM komunikatorom, najlepsza jaką znam
Tak - a na taktejszym forum niektórzy twierdzą, że "Tlen jest trudny w obsłudze, konfiguracji"Napisał Monter
![]()
Ale jednak coś w tym jest...
To tak jak z np. IE -> Opera, Winamp -> Foobar no i GG -> Tlen, Miranda
Trzeba troche "pogrzebać" i spędzić nad konfigiem jakiś czas żeby przystosować je (przykładowe O, :B, Tlen) "pod siebie" i działały jak należy...
Sposób prosty, wysyłajcie od razu takie "listy Schindlera" lub jednego pedofila, pod kuratele policji (macie prawo do anonimowości) i pod. Trafiłem na wielu "chętnych", gdy podałem na padu "faceta poszukującego dziewczyny" wpisałem tylko kobieta i wiek 14 latNapisał SidTheRat
! Wprawdzie w średniowieczu królowie mogli, ale dziś?
W każdym razie IP pedo można sprawdzić, gościu nawet o tym nie wie, z dużą dokładnością, przez co rewir policyjny przejmuje takie "ponaglenia", gdziekolwiek on bedzie i dziala. Najczesciej sa niewidoczni i nie podaja danych i nie odpowiadaja.
Zablokowanie nie zmienia niczego, jest bierne. Najlepiej, wiem, brzmi głupio, wydać faceta. Wyobraźcie sobie, kiedyś to może spotkać i Wasze dzieciaki, tak jak nas.
Uwaga. Niewidoczny i nie podajacy swoich danych uwaza sie za ukrytego, a taki nie jest przeciez.
Adminie wykasuj mój tekst, prosze i wraz z nim wszelkich oszołomów.
Filtrowanie jest super, szczególnie, jeśli chodzi o głupie odpowiedzi na głupie pytania.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)