czy ktoś urzywa przeglądarki "avant browser" , mam problem , wyskakują mi okienka i nie wiem gdzie je zablokować , w opcjach zaznaczyłem blokuj wyskakujące okna ale ciągle się pokazują, co mogę z tym zrobić
![]()
czy ktoś urzywa przeglądarki "avant browser" , mam problem , wyskakują mi okienka i nie wiem gdzie je zablokować , w opcjach zaznaczyłem blokuj wyskakujące okna ale ciągle się pokazują, co mogę z tym zrobić
![]()
Jak dotąd żadna przeglądarka nie umie skutecznie blokować pop-up'ów. Dość skuteczny jest zewnętrzny program Pop-Up Blocker Pro (kiedyś używałem), jednak zdarzały mu się czasami potyczki.. Teraz używam firewall Kerio, który ma wbudowany moduł blokowania pop-up i jeszcze nic mi nie wyskoczyło ani podskoczyłoA przy tym firewall jest rewelacyjny..
PS. Na rynku liczą się tylko dwie przeglądarki: Opera oraz Firefox, reszte włącznie z IE(no chyba, że 7 będzie mniej dziurawa niż jej obecna beta) można omijać z daleka!
ja cały czas na firefoxie smigam
..::TyGrYseK::..
Ja mam Maxthona (nakladka na IE). Tu tez z popupami jest nienajlepiej, ale wiekszosc blokuje![]()
"Zawsze spodziewaj się niespodziewanego"
BARTON XP-M 2800+@3200+, Pentagram Q-80 AlCu, Asus A7N8X-X, 2x256 DDRAM Hynix D43, GigaByte Radeon 9550 378Mhz/500Mhz, Samsung 160GB 8MB SP1614N, LG 52x, LG GCE-8320B@8400B, BenQ DW1655, Chieftec GPS-350EB-101A BIG FAN
Clio WebPage <--[iRiver iMP-350]--> Ralph WebPage
Co to jestJak to działa
Skąd to ściągnę
Gdzie to znajdę
Ludzie zacznijcie używać GOOGLE
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)