Potrzebyje program do rip'owania dvdNajkepiej jakis prosty w obsludze
Jak ktos ma adres strony gdzie moge sciagnac program to niech poda
![]()
Z gory thx![]()
Potrzebyje program do rip'owania dvdNajkepiej jakis prosty w obsludze
Jak ktos ma adres strony gdzie moge sciagnac program to niech poda
![]()
Z gory thx![]()
do takiego kompa dałeś tak marną kartę graficzną? to grzech!
A ja tam mam Athlon'a 64bit 3500+ i grafę ATI 8500PRO. Nie narzekałem do momentu pojawienia się gier wykorzystujących DX9.0. Teraz jestem zmuszony do kupna nowej grafy.Napisał cu2re
Więcej info. o moim kompie szukaj w podpisie. Ale zaszpanowałem.
PS. Trochę odbiegamy od tematu.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
No zgoda ale kiedy ty kupiłeś R 8500 i ile wtedy kosztował? a tu mamy do czynienia ze stosunkowo nową kartą i prawdopodobnie kupioną razem z tym zestawem.
A wracając do tematu to może poszukasz programu tutaj? http://www.cdrlab.pl/file_kategoria_19.html
Edycja SEBAW: posty 2w1. I jeszcze dopiszę to: moja k. graf. pochodzi ze starego kompa. Kupując nowy komputer postanowiłem wpiąć do niego tą kartę.
Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 12.Aug.2006 o 23:32
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)