ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/75...w32enen752.exe
niesprawdzałem co nowego wnosi ta wersja.
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/75...w32enen752.exe
niesprawdzałem co nowego wnosi ta wersja.
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
wersja z Java jak ktos potrzebuje - ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/75...32enen752j.exe
Czekam na oficjalne ogłoszenie![]()
to wersja RC - nie wiadomo czy 7.52 ujrzy swiatlo dzienne, czy bedzie od razu 7.53 - z tego chocby powodu ze zawiera kilka dosc brzydkich bugow [znikanie menu po nacisnieciu 'alt' i pewnej operacji] - no i nie zawiera nic waznego dla przecietnego usera - grupa docelowa sa japonczycy ktorzy dlugo czekali na poprawki innych dosc oczywistych bledow
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
A 7.51 to jest już oficjalną wersją, czy też jeszcze w fazie testowania?
7.51 jest oficjalna - choc do tej pory nie ma tlumaczenia polskiego [i z tego co widzialem gdzie indziej to nie tylko polskiego] ale da sie chyba znalesc nieoficjalne tlumaczenia ktore dzialaja calkiem dobrze
generalnie temat mnie nigdy nie interesowal
Hit Me, If You Can...
7.52 to wersja oficjalna - info jest już na głównej stronie.
.. to jak instalujemy![]()
no to powered by opera 7.52![]()
![]()
Sila przyzwyczajenia - jak niektorzy do IENapisał SoBal
![]()
... racja Sobal, Mozilla nr 1 (firefox), Opera nr 2, IE niech spoczywa w spokoju.
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Czy jest możliwość wejścia poprzez Operę na serwer ftp, ale jeszcze logując się na nim?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Dowolny soft obsługujący logowanie na ftp (opera na pewno też):
ftp://user:password@host:port/dir
Fakt, ze to tylko nakladka, ale wyglada super, dobrze blokuje wkurzające, wyskakujace okienka![]()
Jak sam stwierdziles to TYLKO nakładka - zmienia wyglad, dodaje pare opcji ale błędów IE nie naprawia...Napisał jery
![]()
Opera gora!
Jeszcze tylko musze wyczaic jak sie jak konfiguruje tak, zeby torrenta przechwytywala
![]()
Hmm spróbuj moze tak jak sie dodaje obsługe linków ed2k...
wszystko jest na screenie![]()
Czy istnieje wyłączenie w Operze funkcji związanej z zapamiętywaniem hasła na stronach? W tej chwili jak się np. loguje na stronie, to zawsze wyskakuje mi okno z pytaniem co ma wykonać.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
istnieje
preferencje - ostatnia zakladka [security] - enable wand - odznaczasz i juz nie bedzie pytal
Hit Me, If You Can...
Dzięki Sid...
Spodobała mi się ta Opera, ale muszę trochę ją opanować.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
zobaczcie co gorzała wylookał
http://www.di.com.pl/n/?lp=6981
czas start ciekawe kiedy 7.54![]()
ten blad pare razy widzialem na zywca - jest dosc popularny niestety i objawia sie np. przy uzywaniu funkcji back - i na czesci stron generowanych tomcat/cocoon
sadze ze sprawe da sie kompleksowo zalatac
Hit Me, If You Can...
a co ze skrótem ctrl+enter?
opera nie powinna chyba po wstukaniu tej kombinacji wypełnić pól logowania spod takiego adresu...
mozno tez mi sie nie podoba, ze po wylogowaniu z jakiejs strony mozna uzywajac WSTECZ przegladac strony, ktore przed chwila ogladalismy (a wymagajacych logowania)
w domu to nie problem, ale w pracy jak wpuszczam praktykanta na kompa musze restartnac zakladke (musze o tym pamietac!) zeby nie byl w stanie zobaczyc pewnych rzeczy (np paneli administracyjnych z haslami - to bylby problem!)
... no i masz Laserku wersję 7.54
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/75...w32enen754.exe
c'est la vie !
zetoxa[małpka]gazeta.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)