Witam!
Mam pytanie czy jest mozliwosc przyspieszenia pliku wmv, by video na nim szybciej lecialo. Wiem ze w windows media player jest opcja w odtwarzaniu, ale ja chce zapisac to stale w pliku. Dzieki z gory za pomoc ekspertow![]()
Witam!
Mam pytanie czy jest mozliwosc przyspieszenia pliku wmv, by video na nim szybciej lecialo. Wiem ze w windows media player jest opcja w odtwarzaniu, ale ja chce zapisac to stale w pliku. Dzieki z gory za pomoc ekspertow![]()
Nierozumię do końca o co chodzi - w samym pliku nic nie można ustawić, by szybciej się odtwarzał. A co przyspieszenia sprzętowego, to taką opcję mają sterowniki do kart ATI. Jeśli chodzi o detonatory, to nie wiem, bo nie używam... Obciążenie przy ogladaniu VMW zależy od stopnia jego kompresji i rozdzielczości.
Jemu chodzi o tempo. Takie coś na pewno da się ustawić w pliku AVI choćby systemowym AVIEdit.
Tak tak. Bład rzeczowychodzi mi o tępo. Żeby bylo większe da się coś z tym zrobić ten film wmv chce wrzucić do prezentacj power point i chciałbym przyśpieszyc tempo odtwarzania tego pliku.
Largo55, jak coś Ci się uda wywalczyć to napisz.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)