+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: O ja biedna białogłowa :(

Jola
    Gość

Domyślnie O ja biedna białogłowa :(

Sorki jeśli piszę nie tu gdzie trzeba albo nie na temat ale jestem marchewką w sprawach komputerów. Mam problem następujący:
    Kupiłam sobie na stronie mjakmilosc.itvp.pl kod umożliwiający obejrzenie 50 archiwalnych odcinków. Problem polega na tym, że chciałabym sobie zrobić kopię aby powiedzmy za rok ponownie oglądnąć sobie niektóre z nich. Według durnowatych regół itvp mogę oglądać tylko przez 14 dni od pierwszego odtworzenia. GłUPOTA DO POTęGI N
    Czy znacie może jakąś (najlepiej prostą metodę dla blondynki aby złamać to zabezpieczenie i stworzyć sobie kopię, która nie wymaga ponownego wprowadzenia kodu. Myślałam, o jakimś programie, który w czasie odtwarzania nagrywa zrzut ekranu lub coś podobnego.
    Pomóżcie proszę!

Mój e-meil: jolatv@wp.pl

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

Jak są zrobione we Flash'u to nie będzie to takie łatwe. Poza tym nie rozumiem, skoro odpowiadały Ci warunki umowy to...
    Jeśli nie poinformowali o wszystkim, reklamuj to i odstąp od umowy.
    To o co prosisz nie jest chyba uczciwe i legalne, nawet pomimo tego, że ogladanie nie jest "praktyczne"...

Szeregowy Jolka ma szanse

Domyślnie Co jest nielegalne?

Co jest nielegalne? To, że chciałabym za jakiś czas obejrzeć to za co zapłaciłam?

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie

Cytat Napisał Jolka
    Co jest nielegalne? To, że chciałabym za jakiś czas obejrzeć to za co zapłaciłam?
    A jak idziesz do kina to próbujesz wchodzić na ten sam bilet kilka razy na ten sam film?! Płacąc za coś akceptujesz dane warunki i tyle!

Domyślnie

Dzięki za pomoc, bo już się martwiłem jak to wytłumaczyć.

Szeregowy Jolka ma szanse

Domyślnie

Dzięki za wytłumaczenie i udowodnienie, że jestem złodziejką. Może wsadzicie mnie za to na 20 lat? Nie 25... Chciałam tylko od Was "wyjadaczy komputerowych" otrzymać informację jak złamać takie zabezpieczenie a dowiedziałam się, że zostałam potencjalną złodziejką. Dzięki za pomoc i spadam z tego forum. 3-majcie się i bądźcie dalej pełnowartościowymi obywatelami, którzy nigdy nie weszli na basen przez płot, oraz nie ściągnęli ani jednego filmu z torentów.

Jola (per złodziejka) AMEN.

ps. Czyżby zadziałał syndrom Mocheroberetowców?

Chorąży cu2re ma szanse Avatar cu2re

Domyślnie

Ja to bym wsadził ale reżysera i całą ekipę od "M jak miłość i to na dożywocie
    ©u®E™

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Domyślnie

Cytat Napisał cu2re
    Ja to bym wsadził ale reżysera i całą ekipę od "M jak miłość i to na dożywocie
    A to już inna sprawa

Starszy szeregowy kurczaczak ma szanse Avatar kurczaczak

Domyślnie

ja mam sposób edytuję stronę w FrontPage zaznaczam film, biorę tekst i w zaznaczonym miejscu szukam adresu. Potem biorę HTTWebsite Copier i wpisyję ten adres. Często działa (ale nie zawsze)

Domyślnie

Tak, a prościej jest kliknąć prawym na filmie i we właściwościach poszukać źródła pliku (lokalizacja). Jest nawet link do ściągnięcia filmu. Ale te filmy są kodowane. Proszę.

stary wyga NevtoNx ma szanse Avatar NevtoNx

Domyślnie

ale czad no tak mogliscie BABCE POMUC heheheeheheh
    CPUAthlon 6000+X2AM2 FOXCONN C51XEM2AA 4X1GB 800Mhz Patriot 2 HDD razem 1TB GPU PowerColor HD4850 coś tam...na LCD HYUNDAI 22" X220WD palnik BenQ 1640 Zasiłka HIPRO HP-W700WC3 LF rev3 COOLER AC PRO64+ i 7 wentyli Nutka z kompa leci na Yamaha A-960 I M60 I małe klumieńki 2x300W 8ohm a reszte to olewam ;-]

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia