Mam problem z instalacja windowsa xp otóz podczas instalacji
po tym jak instalator skopiuje pliki na dysk i po restarcie komputera
zmiast przejsc do wlasciwej instalacji systetmu... instalacja wlancza sie od nowa i caly proces sie zapetla.
Mam problem z instalacja windowsa xp otóz podczas instalacji
po tym jak instalator skopiuje pliki na dysk i po restarcie komputera
zmiast przejsc do wlasciwej instalacji systetmu... instalacja wlancza sie od nowa i caly proces sie zapetla.
podaj jaki masz sprzet i czy robisz to pierwszy raz na tym sprzecie
jesl juz instalowales xp na tym sprzecie to sprawc czy nie masz przyadkiem zrypanej plyty z xp
i jeszcze jedno
po instalce przy drogim uruchomieniu wylacz botowanie z plyty ( ustawia sie w biosie)
narazie tyle na teraz
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Prawdopodobnie tak się dzieje, ponieważ przy kolejnym uruchomieniu kompa wciskasz dowolny klawisz. Ten klawisz używasz się tylko jeden raz, czyli przy pierwszym starcie z płyty. Po kolejnych uruchomieniach komputera nic nie robisz, a system dalej będzie się instalował.
Nie potrzeba tego wykonywać. Wystarczy przeczytać moją wypowiedź.Napisał twardy77
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
juz wszystko OKproblem plegal na tym iz po restarcie czytalo plyte a nie dysk (dysku nie wykrywalo) przestawilem w biosie i poszlo ...dzieki za pomoc
jednak trzeba nie w kazdym biosie jest tak ze botuje plytke po wduszeniu klawisza w niektorych trzeba przestawiac w biosie ( zazwyczaj w tych starszychNapisał SEBAW
) zeby zbotowalo a potem przerzucic na hdd
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
To akurat nie od BIOS'u zależało, tylko od programu startowego na płycie (instalacyjnej windows'ów klasy nt).![]()
oki niech bedzie zle sformuowalem ale w biosie trzeba przestwic![]()
nie ma to jak
Google search detective
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)