Ściągnąłem na eMulu plik o nazwie X Little fighter 05 (jestem fanem tej gry i mam chyba wszystkie dodatki i jakieś 85% przeróbek w tym 2 własne) i nie mogę rozpakować bo potrzebne jest hasło. W żaden sposób nie mogę go uzyskać. Proszę o pomoc.
Ściągnąłem na eMulu plik o nazwie X Little fighter 05 (jestem fanem tej gry i mam chyba wszystkie dodatki i jakieś 85% przeróbek w tym 2 własne) i nie mogę rozpakować bo potrzebne jest hasło. W żaden sposób nie mogę go uzyskać. Proszę o pomoc.
Programiści pracują latami żeby zabezpieczyć archiwa i utrudnić dostęp do danych , a Ty chcesz to w tak łatwy sposób zepsuć? Programy łamiące hasła są ogólnie dostępne, tylko musisz mieć do nich bazę danych haseł. I nie zawsze to się uda.
©u®E™
Phi, nie musisz mi tego mówić (programy do łamania haseł są bardzo badziewne). No cóż... tak to bywa.
no cóż jeśli uważasz że są badziewne to zamiast prosić o pomoc na forum to sam napisz jakiś dobry.Napisał kurczaczak
©u®E™
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)