+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: program do zgrywania gier które chodza z plyty by nie potrzebowały plyty

Szeregowy baca116 ma szanse

Smile program do zgrywania gier które chodza z plyty by nie potrzebowały plyty

mam pytanie
    jak nazywa sie program do zgrywania np. gry która działa z plyta tak zeby ja zgrac by działala bez plyty

Starszy sierżant warrior ma szanse Avatar warrior

Domyślnie

No to pytanie jest mało sprecyzowane, ale jak Ci mam troszkę skomplikować życie to podpowiem Ci, że ja robię często tak, że zgrywam obraz płyty do formatu .iso ( no na przykład posługując się PowerISO 3.7, lub innymi programami, z których robisz obraz płyty), no a potem odpalam ten obraz za pomocą programu DAEMON Tools.

Nie wiem, czy o to konkretnie Ci chodzi.
    P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M

SZCZĘŚLIWY TATO

Piszę poprawnie - FULL POLISH.

Szeregowy baca116 ma szanse

Domyślnie

nie o to mi chodziło
    chodzi mi o to ze jak mamy np. fife 2007 i działa ona z plyta to jakim programem wgrac do komputera zeby tak jakby byłA w dvd-romie/cd-romie a jej tak naprawde nie było a fifa działala.

ja miałem ten program tylko zapomniałem jaka nosi nazwe.pamietam ze jak przegrywałem plyte to bylo 100 kwatracikow no i jak byl zielony to sie dobrze zapisało a jak był czerwony to zle i ta plyta nie byla w cd/dvd romie a w mój komputer była caly czas tak jakby w cd/dvd romie
    Ostatnio edytowane przez baca116 ; 18.Sep.2007 o 19:06

Moderator QuatPro ma szanse Avatar QuatPro

Domyślnie

No to tak jak Ci powiedział Warrior. A drugiego akapitu nie zrozumiałem bo jest w niezrozumiałym narzeczu.
    Cytat Napisał baca116
    ja miałem ten program tylko zapomniałem jaka nosi nazwe.pamietam ze jak przegrywałem plyte to bylo 100 kwatracikow no i jak byl zielony to sie dobrze zapisało a jak był czerwony to zle i ta plyta nie byla w cd/dvd romie a w mój komputer była caly czas tak jakby w cd/dvd romie

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)