mam pytanie
jak nazywa sie program do zgrywania np. gry która działa z plyta tak zeby ja zgrac by działala bez plyty![]()
![]()
mam pytanie
jak nazywa sie program do zgrywania np. gry która działa z plyta tak zeby ja zgrac by działala bez plyty![]()
![]()
No to pytanie jest mało sprecyzowane, ale jak Ci mam troszkę skomplikować życie to podpowiem Ci, że ja robię często tak, że zgrywam obraz płyty do formatu .iso ( no na przykład posługując się PowerISO 3.7, lub innymi programami, z których robisz obraz płyty), no a potem odpalam ten obraz za pomocą programu DAEMON Tools.
Nie wiem, czy o to konkretnie Ci chodzi.
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
nie o to mi chodziło
chodzi mi o to ze jak mamy np. fife 2007 i działa ona z plyta to jakim programem wgrac do komputera zeby tak jakby byłA w dvd-romie/cd-romie a jej tak naprawde nie było a fifa działala.
ja miałem ten program tylko zapomniałem jaka nosi nazwe.pamietam ze jak przegrywałem plyte to bylo 100 kwatracikow no i jak byl zielony to sie dobrze zapisało a jak był czerwony to zle i ta plyta nie byla w cd/dvd romie a w mój komputer była caly czas tak jakby w cd/dvd romie
Ostatnio edytowane przez baca116 ; 18.Sep.2007 o 19:06
No to tak jak Ci powiedział Warrior. A drugiego akapitu nie zrozumiałem bo jest w niezrozumiałym narzeczu.
Napisał baca116
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)