Mam problem z tym programem. Włączam Sniff Network, wchodzę na stronę z filmkiem i nie chcę mi sie pokazać link flv. Moze ktoś wie, co zrobić lub poleci jakieś inny program?
Mam problem z tym programem. Włączam Sniff Network, wchodzę na stronę z filmkiem i nie chcę mi sie pokazać link flv. Moze ktoś wie, co zrobić lub poleci jakieś inny program?
Lepiej rządzić w piekle niż służyć w niebie
Naprawdę nikt nic nie wie?
chodzi Ci konkretnie o pliki .flvi jakiej przegladarki uzywasz?:] bo moze zaproponuje ci cos innego lzejszego i dzialajacego
![]()
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
nie ,nie muszą być pliki flv, ale najczęściej sie chyba pojawiają w takim formacie?
mam internet explorer i firefoxa, sprawdzałam na dwóch
wiec jesli chodzi o pliki .fla to proponuje wtyczke do FF o nazwie Fast video download...wtyczka lekka i przyjemna nie wymagajaca zbyt wiele czasu na konfiguracje (o ile wogole) a efekt (moim zdaniem) jest super czyli... owe pliki zassane na dysk
Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca
posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)