Witam pobrałem niedawno z neta trojanka wspomagacz 2k5 i niebardzo wychodzi mi jego uzycie jezeli ktoś uzywał kiedyś tego programu i mógłby mi pomuc go ustawić i wytłumaczyc jak on działa był bym wdzięczny Pozdrawiam i z góry dziękuje
Witam pobrałem niedawno z neta trojanka wspomagacz 2k5 i niebardzo wychodzi mi jego uzycie jezeli ktoś uzywał kiedyś tego programu i mógłby mi pomuc go ustawić i wytłumaczyc jak on działa był bym wdzięczny Pozdrawiam i z góry dziękuje
Witam pomoże ktoś mi ze WSPOMAGACZEM 2k5a konkretnie chodzi mi o stronę z której mogę pobrać ten program *trojany.pl nie działa Download* Please Help meeee
![]()
Z prośbą np. tu: http://www.haker.com.pl/Wspomagacz-2...TA-t15044.html
A do czego chcesz użyć tego oprogramowania.Pytam z czystej ciekawości, bo tylko trochę się zorientowałem czytając w sieci.
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 04.May.2008 o 23:39
QuatPro ten link znam - nie dziala ;( siemko mam na kompie instrukcje jak go ustawićpowiesz z kąd do pobrałeś dam ci instrukcje
moze byc?;>
Ze wszystkich stron znika wspomagacz
Jak ktos chce moge mu dac link do DZIALAJACEJ strony z wspomagaczem 2k5 wzamian za instrukcje do niegobo sciagnelem i nie wiem co dalej
![]()
chętnie pomoge w obsłudze i wyjąśnie za wersje z działającym zrzutem ekranu i bieżacym podglądem..
Pisać grzesiakenator@gmail.com
i prosze zostawić GG...
pozdrawiam
future is our
RapidShare: Easy Filehosting
pass: cdrlab.pl
dajcie znać jak to działa, bo coś u mnie nie chciało (otwarłem porty))
usunąłem ten plik bo to chyba nielegalne : ) w końcu to trojan
Ostatnio edytowane przez cu2re ; 29.Nov.2008 o 19:47
©u®E™
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)