mam problem nero 8.nie moge utworzyc pokazu zdjec.program zamyka sie gdy pokaz zaczyna byc nagrywany na plyte.moj system operacyjny to vista.pomozcie prosze!
mam problem nero 8.nie moge utworzyc pokazu zdjec.program zamyka sie gdy pokaz zaczyna byc nagrywany na plyte.moj system operacyjny to vista.pomozcie prosze!
1. opcja "szukaj"
2. zmiana nero 8 na starszą wersję
3. zmiana systemu na Xp
4. opis sprzętu który posiadasz - nie mamy jasnowidzów![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Witam.Chcialbym podac wiecej szczegolow co do mojego sprzetu : jest to laptop hp pavilion dv 9000 model z 2007 roku.Mysle ze to nie sa problemy z niedomaganiem sprzetu tylko cos sie dzieje z programem nero 8 lub czegos mu brakuje.Poniewaz napoczatku udalo mi sie zrobic dwa pokazy bez problemu, dopiero przy nastepnych pojawil sie problem i to na samym koncu przy nagrywaniu na plyte system zamyka mi nero bo wykryl jakis blad, lecz nie podaje jaki.Teraz ze dwa dni temu o dziwo tez mi sie udalo zrobic jeden pokaz i na tym koniec.Nawet chcac otworzyc zapisany pokaz na dysku ten ktory sie nagral jest problem.Pojawia sie komunikat ze plik jest uszkodzony lub zmieniony i system nie moze go otworzyc.Jesli mozesz to prosze poradz mi cos co bym mogl zrobic zeby to w koncu zaczelo dzialac.Pozdrawiam i czekam na pomoc.Hej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)