obecnie korzystam ze skromnego CCleaner-a ale moze znacie lepsze i "wydajniejsze" programy do usuwania zbędnych plików z dysku...
polećcie mi coś dobrego![]()
obecnie korzystam ze skromnego CCleaner-a ale moze znacie lepsze i "wydajniejsze" programy do usuwania zbędnych plików z dysku...
polećcie mi coś dobrego![]()
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo T5550 2x 1.83GHz, ram:3.0 GB DDR3,system: Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 32-bit, SP2,grafika:ATI Mobility Radeon HD 2600, VRAM 512mb ,stereo:panasonic SC-PT150(DVD) 5.1 330W,dysk:830GB,napęd:MATSHITA DVD-RAM UJ-860S ATA Device
używałem Odkurzacza , dostałem info że można sobie skopać system używając tego progsa , narazie odpuściłem , poczekam aż coś się wyjaśni , myślę że odpowiednia konfiguracja Odkurzacza rozwiąże problem , wywala spore ilości zbędnych rzeczy , potrafi oczyścic dyski z kilkudziesięciu Mb , tu jednak może być zonk że wywali coś z systemu, trzeba być uważnym i wiedzieć co się wywala , jest po polsku i jak wiesz co usuwasz to śmiało może go użyć , zauważyłem też jakby szybszą pracę systemu po sprzątaniu odkurzaczem , może to złudne ale zauważalne
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
zanim przesiadłem się na nowego kompa i równocześnie z Xp na Viste również korzystałem z odkurzacza i z tego co pamiętam to on usuwał dosyć sporo śmieci a czyściłem kompa przynajmniej raz w tyg. Praca z nim na Xp nie przysparzała jakichś komplikacji i na xp uzywam go nadal lecz na viste już nie instaluje bo najprawdopodobniej to dzięki niemu miałem po 2 tyg. od kupna lapka pierwszego formataale ogólnie program jest dobry
![]()
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo T5550 2x 1.83GHz, ram:3.0 GB DDR3,system: Microsoft Windows Vista Home Premium Edition, 32-bit, SP2,grafika:ATI Mobility Radeon HD 2600, VRAM 512mb ,stereo:panasonic SC-PT150(DVD) 5.1 330W,dysk:830GB,napęd:MATSHITA DVD-RAM UJ-860S ATA Device
odkurzacz moim zdaniem jest najlepszy do usuwania zbednych plików ale musisz dwa razy przejżeć to co chcesz usunąć. Urzywam go od kilku miechów i zdaje egzamin. poprzednio miałem easy cleanera tez w miare dobry ale zostAWIA sporo nie potrzebnych plików.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)