Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Program do zadań specjalnych czyli Program PIT-ole...!

Szeregowy lejek_gram zero jak zero

Thumbs up Program do zadań specjalnych czyli Program PIT-ole...!

Zaczęły się rozliczenia roczne, więc moim najnowszym programem jest Program PIT. Nie szukałem długo, skorzystałem z tego, którym rozliczał się kumpel. Jest niezły, więc polecam.

Rozliczałam się na PIT 37 Program ma wszystkie aktualne druki PIT i załączniki. Nie narzuca sposobu składania deklaracji, można wybrać między PITem przez internet, a drukiem formularza. Dodatkowo jest wyposażony w Kreator PIT, więc nie trzeba znać numeru formularza, bo program go stworzy Opcja pomocy jest przydatna, od razu wyjaśnia co i gdzie trzeba wpisać. Dane wystarczy wpisać raz, potem Program je przeniesie we właściwe rubryki. Weryfikacja błędów zapobiega złożeniu niewypełnionego PITu.

Starszy sierżant ElfOnCd ma szanse

Domyślnie

I specjalnie się zarejestrowałeś aby trochę poreklamować "swój" produkt? Programy do PITów przygotowywane przez uznane instytucje można znaleźć za free w sieci lub gazetach za parę złociszy. I mają to wszystko o czym piszesz.

Domyślnie

No to super! Może warto zrobić listę użytecznych programów do rozliczania PIT, aby każdy mógł sobie w nich poszperać i wybrać najlepszy?
    A czy reklamuje jakiś produkt? Poniekąd chyba tak, skoro go polecam W sieci jest od groma pytań jak rozliczyć PITy i tak dalej, więc wyszedłem z takim tematem dla tych, co mają problem z rozliczeniem albo nie wiedza jak rozliczyć się przez internet. Wyprzedziłem tylko ewentualne pytania, która i tak pewnie się pojawią.
    A, że sam pobrałem PIT 37 Program, to trudno, żebym pisał o innym programie.

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

ale jakoś nie zauważyłem aby ktoś wcześniej pytał o rozliczenia PIT , poza tym to jest forum komputerowe a nie skarbowe , chyba nie miejsce na takie reklamy, z resztą wujek google ma tego pod dostatkiem
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Domyślnie

No jest to forum komputerowe...dlatego też mój wątek dotyczy programu KOMPUTEROWEGO
    Ponawiam swoją propozycję stworzenia listy programów do PIT; najlepiej z jakimś sensownym komentarzem dlaczego warto skorzystać albo nie. Wydaje mi się, że to dość pożyteczny pomysł, zwazywszy na to, że od groma ludzi szuka takich programów i nie wie, która aplikacja będzie najlepsza. Ot cała filozofia ^^

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

od groma ludzi korzysta z bardziej profesjonalnych programów , dostępne choćby w punktach Urzędów Skarbowych , prasie czy u wujka google , zamykam bo to nie klimat na tego typu programy, jeszcze trochę to będą tu wstawiać programy typu "Jak ugotować jajko na twardo -Poradnik Jacka Kuronia" , pozdrawiam
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Zamknięty Temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)