witam
Posiadam karte sieciową wbudowaną do płyty głównej i odkąd przeinstalowałem windowsa to mi przestała działać i zastanawiam sie czy nie potzebne mi są sterowniki do niej...Dziękuję z góry za odp...
witam
Posiadam karte sieciową wbudowaną do płyty głównej i odkąd przeinstalowałem windowsa to mi przestała działać i zastanawiam sie czy nie potzebne mi są sterowniki do niej...Dziękuję z góry za odp...
Poszukaj na stronie producenta płyty. Jaka płyta?
Certum est, quia impossible est
asus k8n-e
Już szukałem ale nie znalazłem. Bardzo możliwe że przeoczyłem
Tu masz wszystko od tej płyty łącznie ze sterownikami do karty sieciowej: http://support.asus.com/download/dow...us&model=K8N-E w zakładce DRIVERS.
Dokładnie: http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/...in2KXP_431.zip
Certum est, quia impossible est
tak. dziękuję wielkie za pomoc wszysko działa jak należy dzięki![]()
Cześć, ja mam dokładnie to samo tyle że ja mam płytę główną GeForce6100SM-M. Proszę o podanie linka ze sterownikami do karty sieciowej(Też reinstalowałem WINDOWSA XP).Z góry dziękuje!
Ostatnio edytowane przez Blaster ; 02.Dec.2011 o 20:30
tu masz link
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Niestety nie działa bo podałeś mi link do 64bit a ja mam 32 bit :/ Chyba oto chodzi bo mi wyskoczył błąd: Program instalacyjny NIVIDA nie może znalezć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem. Program instalacyjny zakończy prace. Prosze o więcej linków... I dzięki za dobre chęci.
Spróbuj ten zakładka sterowniki LAN. Pasują do Visty i xp jeśli maiły by być do W7 to uruchom w zgodność z xp sp3.
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Znowu nic!
Wyskoczył błąd NIVIDA hardware/driver not found). Nie wiem może kupie zwykła kartę sieciową w sklepie komputerowym doradzcie coś. Prosze.
a to jest płyta główna firmy ecs podaj dokładną nazwę tak jak na płycie pisze. łącznie z rev (wersja) jak będzie.
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Płyta główna: ECS K8.GEFORCE6100SM-M AM2 GF6100S VGA BOX to jest dokładna nazwa.
Nie wiem czy to pomorze ale na karcie sieciowej pisze SUYIN.![]()
Tu zobacz może coś pomoże
nie ma to jak
Google search detective
Mam ten sam problemzrobiłem format,wgrałem windowsa i nie mam sterowników do karty sieciowej
hewlett-packard HP compaq dc7600 small form factor-płyta główna
sterowniki masz na partycji przywracania systemu , chyba że usunąłeś partycję z tym backupem to już po ptokach , jedyna rada , strona producenta i wyszukanie tam odpowiedniego sterownika do odpowiedniego modelu
jaki system wgrałeś?
tutaj szukaj sterów
Ostatnio edytowane przez asterix ; 27.Jan.2012 o 07:32
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Siema
ostatnio co przestala mi dzialac myszka proby aktualizacji sterownikow nic nie daly wiec formatowalem dysk c i wgralem ponownie windowsa xp gdy chcialem skorzystac z internetu okazalo sie ze nie moge,internet dostarcza uslugadawca osiedlowy wiec nie wiem co zrobic jak mam sie z nim polaczyc najdziwniejesze jest to ze na 2 innych laptopach mam internet przez wifi a komputer stacjonarny nie chce sie polaczyc za pomoca kabla z routerem jak
co mam zrobic zeby na PC byl internet od razu mowie ze jestem ciemny w sprawach innternetu i jesli mozna prosze o doladna instrukcje
czekam na odpowiedz
Ostatnio edytowane przez tb_tomek ; 29.Feb.2012 o 17:15 Powód: bład w opisie
zainstaluj stery do płyty głównej, windows nie ma wszystkich sterowników w sobie , w menadżerze urządzeń zobaczysz czego brakuje , to ze nie masz netu to nic dziwnego , brak sterów do sieciówki![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
a jak dobrać odpowiednie sterowniki do mojego pc bo nie wiem a napewno nie wszystkie beda dzialac
moja plyta glowna to gigabyte GA-945GCM-S2L
Ostatnio edytowane przez tb_tomek ; 29.Feb.2012 o 18:44
powinieneś mieć płytkę cd ze sterownikami do swojej płyty, jak nie masz to na stronie producenta znajdziesz wszystko co potrzeba , wystarczy znaleźć swój model i pobrać to co trzeba
szukaj
Ostatnio edytowane przez asterix ; 29.Feb.2012 o 22:31
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
weszlem na strone i nie wiem co sciagnać jesli juz jakos uda mi sie sciagnać te sterowniki to trzeba je gdzies dokladnie instalowac czy one same zainstaluja sie bez wybbierania partycji![]()
po prostu uruchom instalacje , same powinny się zainstalować tam gdzie trzeba , jak nie podziała to pisz
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)