wymieniłem ostatnio płytę główną itd itp , w jednym z postów pisałem że mam problem z dostępem do opcji biosu , ale to już historia , dostęp mam ale jest niezły numer z jedną z opcji , posiadam kartę dźwiękową więc logicznym jest wyłączenie muzy zintegrowanej na płycie , niestety po wyłączeniu , wyjściu z biosu i ponownym uruchomieniu , komp się nie ppodnosi, na monitorze widfać pierwsze uruchamiane okno z nazwą płyty , biosu etc. następnie ilość ramu , dalej dual chanel 128bit i tu powinny się pokazac dalsze info na temat zasobów kompa , niestety na tym poziomie komp się wiesza , nie działają żadne funkcje , delete też nie ma nic do gadania , po prostu nic , reset biosu za pomocą zworki w odpowiednim miejscu daje pożądany rezultat powrotu do biosu , no i jedynym wyjściem wyłączenia tej dźwiękówki jest menadżer urządzeń , nie jestem z tego rozwiązania zadowolony więc mam pytanie , co jest przyczyną takiego zachowania biosu ? co można zrobić aby ten problem usunąć , dzięki za odpowiedzi , pozdro

LinkBack URL
About LinkBacks
, na monitorze widfać pierwsze uruchamiane okno z nazwą płyty , biosu etc. następnie ilość ramu , dalej dual chanel 128bit i tu powinny się pokazac dalsze info na temat zasobów kompa , niestety na tym poziomie komp się wiesza , nie działają żadne funkcje , delete też nie ma nic do gadania , po prostu nic , reset biosu za pomocą zworki w odpowiednim miejscu daje pożądany rezultat powrotu do biosu , no i jedynym wyjściem wyłączenia tej dźwiękówki jest menadżer urządzeń , nie jestem z tego rozwiązania zadowolony więc mam pytanie , co jest przyczyną takiego zachowania biosu ? co można zrobić aby ten problem usunąć , dzięki za odpowiedzi , pozdro
Odpowiedź z Cytatem
, ale już wszystko wpożo , dziś wieczorem prawdopodobnie będę gotowy na Vistę , ale tfu tfu , nie zapeszam , jak już będzie ok to dam znać