Witam wszystkich szanownych forumowiczow,jestem nowym uzytkownikiem tego forum i to nie bez powodu,a mianowicie jeszcze nigdy nie mialem takiego problemu.Opisuje wszystko po kolei zeby naswietlic sprawe: wczoraj na compie syna na ktorym pracuje juz prawie rok bez problemow pojawil sie nagle w czasie przegladania czegos tam ,nie wiem co on tam robil,niebieski ekran z informacja ze windows wylaczyl prace compa aby uchronic go przed uszkodzeniem lub zniszczeniem.Nastepnie comp sie resetuje i odpala ponownie ,po wejsciu na normalny ekran gdzie sa ikony ,tapeta itd. za jakies 10 sek. znowu wskakuje ten niebieski ekran z ta informacja i znowu sie resetuje i odpala i tak w kolko non stop odpala sie ekran na niebiesko i reset.Sprobowalem najpierw przywracanie systemu to nawet nie wykona tego polecenia,nastepuje blokada od momentu wybory punktu przywracania,wiec kazalem synowi odpalic w trybie awaryjnym bo to sie dalo zrobic ,zkopiowac wszystko co wazne dla niego i wgrac na nowo system.No i konsternacja bo po sformatowaniu jak juz idzie instalacja jakies 20min od rozpoczecia blokuje sie dalszy progres postepu i wyskakuje niebieski ekran z info o jakims bledzie i zatrzymaniu akcji w celu ochrony compa.Wiec wzialem plytke z takim programem KILLDISC w celu totalnego wyczyszczenia twardego,co udalo sie zrobic bez przeszkod a nastepnie od nowa instalacja windows i co? dupa znowu to samo niebieski ekran i info.
Panowie co mozecie mi poradzic bo comp jest kilkumiesieczny,zbudowalismy go jakby sami ,bo na stronie komputronika jest taka opcja konfigurowania samemu komputera,pozniej oni tylko to skladaja i wysylka,dobralismy tam dosc dobre podzespoly i szkoda mi go ,no ale nie mam juz pomyslow co by tu jeszcze mozna z nim zrobic,a to cos nadal tam siedzi ,nie wiem co wogule moglo spowodowac taki crash,co on tam zlapal to nie wiem bo mowi ze jak poszedl do lazienki to bylo wszystko ok a po powrocie juz byl ten niebieski ekran.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem