Ano Filon jest często bardzo pomocny![]()
Ano Filon jest często bardzo pomocny![]()
echz mojego punktu widzenia jest tak
można się pozbyć badziewia ale po jakimś czasie któtszym lub dłuższym to i tak się odbije negatywnie - czytaj gwarantowany format c:
![]()
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
u mnie to rzadkie, naprawdę rzadkie schorzenie ( zawsze ostateczność ) robienie formatu .
Tutaj sytuacja taka tylko nastąpiła, że zmiana dysku była.
Tak system trzyma się latami (!)... I śmiaga zawsze szybko i zwinnie.No i rzecz jasna po tak długim okresie zawsze chodzi trochę wolniej, ale to niezauważalna rzecz po takim czasie jak dla mnie.
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
no to masz fajnie , na pewno sam pilnujesz i używasz kompa , przy mojej dwójce dzieci , co prawda już wyrośniętych , nie da się utrzymać ładu na kompie , zawsze coś zainstalują nie zważając na ostrzeżenia antywira lub jakieś badziewia z nieznanego źródła , nigdy nie skanują płytek które przynoszą od znajomych a na tych aż się roi , widać gołym okiemjak wiruski śmigają między 011001011100 a 100101110000101 , nie dociera do nich żadna argumentacja że tak nie można , że trzeba czyścić sysa albo formatować , aż się prosi o lańsko , ale już chyba prędzej syn mi wsadzi niż ja jemu
, więc muszę się liczyć z dość częstym formatowaniem i dlatego dobry backup nie jest zły , wcześniej tego nie robiłem no i dwa dni z bani na full progsów na cztery konta , teraz myk w godzinkę wszystko nowe aż miło , co do prędkości systemu to fakt że po dłuższym czasie nie widać spowolnienia , dopiero po formacie jest zdecydowana różnica
, poza tym format raz na jakiś czas jest zalecany tak czy siak , dla zdrowotności
![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Panowie, witam.
Zdesperowany newbie się kłania. Pomóżcie jeśli łaska
Od jakichś 3 dni komputer dziwnie mi się zachowywał np. dawał komunikat, że nie rozpoznaje urządzenia USB podczas gdy ja niczego nie wkłądałem do portów.
Wczoraj po włączeniu komputera zobaczyłem po raz pierwszy tapetę nie przysłoniętą ani paskiem start ani nawet jedną ikoną.
Spanikowałem, zrobiłem restarta, było dobrze.
Kiedy jednak dziś włączyłem znów ujrzałem jedynie moją tapetę, restarty nie pomogły.
Po googlowaniu udało mi się tym komputerem wejść do internetu i ściągnąć ComboFix.
Pomogło.
Niestety potem postanowiłem zaktualizować Avasta, co skończyło się restartem i... znów widzę tylko moją tapetę.
Teraz jednak jest gorzej gdyż zainfekowany komputer nie łączy się już z internetem.
Nie za bardzo wiem co mogę zrobić w tej sytuacji.
Macie Panowie jakieś sugestie?
Zainstaluj kasperskiego jak się uda inaczej formacik i po sprawie![]()
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
witaj , ja powiem tak , jeśli nie masz nic ważnego na dysku rób format , przywrócenie do działania systemu po takich perypetiach na pewno pozostawi jakieś braki które wcześniej czy później dadzą o sobie znać , po postawieniu systemu na nowo zainstaluj ESS , Eset Smart Security i zapomnij i problemie , nawet nie będziesz wiedział że masz antywira , tak on "cicho" działa i jest bardzo bezpieczny
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)