Witam mam taki problem otó¿ ¶ci±gn±³em sobie wszystkie wersje w jednym pliku iso systemu Windows 7 x64 i tak po nagraniu na p³ytê dvd i próbie czy jest bootowalne bez problemu po restarcie bootuje czyli jest ok.Lecz jednak¿e gdy otworzê to co jest na p³ycie w folderze Crack jest aktywator do tego itd.usun±³em ten ca³y folder po przerzuceniu z p³yty wszystkiego co siê na niej znajdowa³o na dysk twardy.Potem zacz±³em usuwaæ to co mnie nie interesowa³o czyli folder Crack najpierw w programie PowerISO nie umia³em sobie z tym poradziæ ca³y czas p³yta by³a nie bootowalna.Gdy próbowa³em w programie ImgBurn 2.5.6.0 zarejestrowanej i spolszczonej po usuniêciu te¿ tego folderu pisa³o ¿e p³yta jest nadal bootowalna wiêc zrobi³em obraz iso oraz zmieni³em nazwê bo by³a owa mo¿liwo¶æ.Chodzi mi oto konkretne ¿e po w³o¿eniu p³yty z systemem do napêdu dvd ukazywa³a mi siê odrazu nazwa Windows 7 x64 gdy wszed³em w Mój Komputer i tam by³y nazwy dysków i nagrywarki dvd wiecie zapewne o co biega.Gdy przy próbie nagrania tego obrazu iso niby bootowanego niestety po restarcie kompa nie pokazuje siê info naci¶nij dowolny klawisz aby rozpocz±æ itd.tylko otwiera siê system jakby nigdy nic.Mimo i¿ jest w biosie ustawione ¿eby by³o pierwsze bootowanie z p³yty cd proszê o pomoc co mo¿e byæ tego przyczyn±?Chyba nie jest a¿ tak wa¿ny ten folder Crack na p³ycie przecie¿ to nie jest ¿aden folder systemowy itd.liczê na pomoc jak mo¿na ten problem rozwi±zaæ pozytywnie i pozdrawiam wszystkich.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowied¼ z Cytatem