+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: nie moge sie dostac do recenzji

zeus
    Gość

Question nie moge sie dostac do recenzji

Witam
    na strnow glownej sa banery z linkami do recenzji sprzetów np penow jednak za kazdym razem mam blad "Warning: main(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/comm/www/cdrlab_www/modules.php on line 7

Fatal error: main(): Failed opening required 'index.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/comm/www/cdrlab_www/modules.php on line 7" lub access forbidden
    Uzywam Opery oraz IE 6.0 jakies sugestje
    Aha bardzo interesuje mnie recenzja penow wiec moze ktos poprostu zapisze strony spakuje rarem i mi je przesle na promi@toya.net.pl
    Pozdrawiam

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Witaj,
    Trudna sprawa, sprawdziłem w dwóch przeglądarkach (jako zalogowany i nie) i nie było kłopotu, możliwe że problem stworzony został przez nasz serwer, który chwilowo odmówił posłuszeństwa. Sprawdź teraz.
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

zeus
    Gość

Domyślnie

W dalszym ciagu niemoge
    Pierwsze 2 banery (o penach) generuja blad ("Access forbidden!
    You don't have permission to access the requested object. It is either read-protected or not readable by the server.
    If you think this is a server error, please contact the webmaster
    Error 403
    cdrlab.pl
    Mon Jan 17 08:52:40 2005") nastepne 2 o nagrywarkach ("Warning: main(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/comm/www/cdrlab_www/modules.php on line 7

Fatal error: main(): Failed opening required 'index.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/comm/www/cdrlab_www/modules.php on line 7")

Co najciekawsze nie jest to wina windy i ustawien bo na 2 kompie z win98se (czysty b ez zadnego dodatkowego softu) tez tak jest. Natomiast moj kumpel z neo sprawdza i wszystko jest u niego ok. Wyglada to wiec raczej na problem zwiazany z dostepem do servera z pewnych adresow IP.
    Zreszta nie jest to tylko moj problem http://cdrlab.dmkproject.net/forum/showthread.php?t=333 na stronie 4 ten sam problem omawiaja Łukasz i Nimal tak wiec nie jest to raczej problem u mnie
    Pozdrawiam

Kapitan rycho zero jak zero

Domyślnie

U mnie na Firefox jak i na IE6 działa prawidłowo.

zeus
    Gość

Domyślnie

Widze ze jest sprawa wyglada tak samo jak slynny blad w formware liteonow (test overburningu) - nie wystarczy powiadomic o bledzie, trzeba jeszcze udowodnic ze jest i najlepiej podac gotowe rozwiazanie.
    Pozdrawiam

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Witam,
    Zeus, spróbuj ustawić Proxy na np. w3cache.icm.edu.pl i napisz czy to pomogło.
    Jeszcze tylko kilka dni ze starmy systemem i nareszcie.. będzie niespodzianka i konkurs...
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

zeus
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    Witam,
    Zeus, spróbuj ustawić Proxy na np. w3cache.icm.edu.pl i napisz czy to pomogło.

Tak pomoglo, ale predkosc otwierania jest u mnie zenujaca . czyli to jednak kwestja dostepu z pewnych ip.
    Pozdrawiam

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)