W zwi&lusmn;zku z drobną awarią poprzedniego wątku
oddajemy do Waszej dyspozycji brand new one
![]()
Piszcie tutaj to co Wam lezy na sercuale lepiej żeby to było o CDRlab
Błędy, uwagi, pomysły - zapraszamy.
W zwi&lusmn;zku z drobną awarią poprzedniego wątku
oddajemy do Waszej dyspozycji brand new one
![]()
Piszcie tutaj to co Wam lezy na sercuale lepiej żeby to było o CDRlab
Błędy, uwagi, pomysły - zapraszamy.
Test postowy / post testowy.
<edit> Działa. <edit>
Moj temat daje tutaj bo widze ze juz jest taki dzial :upps:
Mam pomysl. Jako, ze serwis jest swiezy, proponuje zrobic liste, co jeszcze trzeba zrobic, jaki podstawowy artykul napisac, zeby miec wiecej przydatnych rzeczy na stronie, zebysmy stawili czola wszelkiej konkurencji. A wszystko do dodac do FAQ
Wedlug mnie brakuje tak:
Co to jest overburning? (Jest w artykule Nola)
Mam plyte 870MB ale wykrywa ja jako 700MB? (Jest w artykule Nola)
Podstawy robienia kopii zapasowej zabezpieczonego filmu.
Profile do Alcohola/CloneCD oraz Profile do danego zabezpieczenia (safedisc etc)
Jak podpiac napedy CD/HDD
Dlaczego mi nagrywa plyte 8min przy predkosci 52X
DMA ASPI ZROBIONE
Jaka optymalna Predkosc dla nagrywania CD AUDIO
Jaki jest najlepszy producent nosnikow CD/DVD
To chyba tyle. Proponuje, zeby kazdy (uzytkownik ktory ma troche wolnego czasu) sprobowal.
Co do prędkości nagrywanie ścieżek audio należy zwrócić uwagę, na to, że nie na wszystkich nosnikach nagrywanie prędkością X jest lepsza niż Y w stosunku do inne marki nośnika. Wieć należy podać kryteria jak maja być spełnione w doborze prędkości wypalania. Ja mógłbym się tym zająć, ale do wykonanie testu musiałbym mieć jeszcze inny napęd np. LG; mam teraz Litka, a największym konkurentem jest właśnie LG.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Proponuje ocenzurowac "pewnien" adres internetowy zeby nie robic darmowej reklamy
eh.. powiedzmy ze to metoda ponizej pewnego poziomu - zreszta nie ma co ukrywac ze narazie 'pewien' portal jest od nas wiekszy i reklama z naszej strony mu na grzyb - inna sprawa ze to sie moze zmienic...
ale nawet wtedy cenzura jest... bez komentarza
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Ja do poprzedniego problemu. U mnie kilka tematow jest martwych - szczegolnie w offtopic.
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
mozes zpodac nazwy? linki? cokolwiek? bo my ciagle nie wiemy co jest nie tak... najgorsze jest to - ze u mnie wszsytkie posty jakei przejzalem - chyba z 50 - dzialaja dobrze
Hit Me, If You Can...
Wydaje mi się, że za mało na stronie głownej pokazuje sie ilość newsów. Może zwiększymy ilość pokazywanych newsów? Co Wy na to?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Hmm... Doliczyłem się 27. IMO nie jest to wcale mało.![]()
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
Mi pokazało tylko 9. Dziwny jest ten świat...![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Np to mi nie dziala : http://www.cdrlab.pl/index.php?name=...topic&t=31
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
U mnie nie dziala topic "skad dowiedzialem sie o cdrlab" ale tylko pierwsza strona, druga wchodzi oki. W trybie maxymize obie wchodza bez problemow.
Pozdrawiam/ Grzeniu
zgadza sie - ja tez mam z nia problem - i po przejzeniu wszsytkich watkow - jest to jedyny z jakim jest problem [u mnie]
Hit Me, If You Can...
IMHO lepiej moze ograniczyc te ilosc / po co ma sie nam robic długa stronaNapisał SEBAw
/ no i główna bedzie sie szybciej ładowac - ja np lubie ozdabiac newsy screenami obrazkami, przy załozeniu ze kazdy news na głównej bedzie miał obrazek ... to na modemie moze to troche potrwac.
Zawsze jest jakby co archiwum
-------
co do nieladujacych sie watków IE6 plus łaty tryb max i nie ma problemów, hmm a moze by dało sie jakos zablokowac na stałe tryb max bo zdaje sie nie ma na nim problemow / co oczywiscie nie rozwiaze przyczyn błedów bez maxymalizacji... / a jedynie obejdzie go
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)