Planujecie wprowadzenie "dymkow" pokazujacych tresc posta po najechaniu na temat? Dla kogos, kto ma wolny net cos takiego byloby bardzo przydatne. A przy okazji moze opcja "nowe posty z wszystkicg dzialow forum"?
Planujecie wprowadzenie "dymkow" pokazujacych tresc posta po najechaniu na temat? Dla kogos, kto ma wolny net cos takiego byloby bardzo przydatne. A przy okazji moze opcja "nowe posty z wszystkicg dzialow forum"?
dymki sa dobrym pomyslem, nie pamietam zeby ktos juz je na phpbb wprowadzil - ale nie jest to niewykonalne
nowe posty z forum sa na glownej belce naszego serwisu - co rowniez nie oznacza ze nie mozna dodac ich do forum - to nawet szczegolnie trudne by nie bylo...
kwestia czasu niestety - narazie staramy sie uruchomic to co jeszcze nie dziala - na kosmetyke, wyglad, tlumaczenia przyjdzie czas jak juz zrobimy to co nie dziala[choc i tak drobne poprawki pojawiaja sie kazdego dnia]
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Jeżeli się ma forum zminimalizowane, to takie okno jest po lewej stronie ekranu. Apelowałem o nie po dołączeniu do załogi i muszę przyznać, że bardzo ułatwia mi nawigację.Napisał Beerra
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)