Probuje wejsc do topicu Sida o wysylaniu SMS przez tel. kom. Ery... klik i nic, czysta strona, a pasku stanu pisze "gotowe", odswiezam, wchodze ponownie i nic!
Roznymi przegladarkami probowalem czyli, IE i mozilla i to samo.
Probuje wejsc do topicu Sida o wysylaniu SMS przez tel. kom. Ery... klik i nic, czysta strona, a pasku stanu pisze "gotowe", odswiezam, wchodze ponownie i nic!
Roznymi przegladarkami probowalem czyli, IE i mozilla i to samo.
jest jakis blad - nie wiemy skad sie bierze - problem znika jesli zmaksymalizujesz forum [guzik maksimize w gornej grupie guzikow]
jest to jakis feler zwiazany ze wspolpraca phpbb z post nukiem
od 3 dni glowimy sie co to jest - jest szansa ze problem zniknie - znalezlismy speca od phpbb - moze nam pomoze
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
strona otwiera się też, jeżeli jest się wylogowanym.
natomiast po zalogowaniu kapa.
niestety, ten sam problem niezależnie od tego czy się zalogowałem czy też nie
A u mnie niezaleznie od tego czy mam zamksymalizowane czy nie.
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
no to trzeba sie pobawic w szpiega - sprawdze ktory user wypowiadal sie w kazdym z tamtejszych postow - i zobaczymy czy jest jakas zaleznosc - na cdr bylo tak kiedys ze ktos wwalil sobie php w podpis i nie zamknal znacznika - search na cdr nie dzialal 2 dni przez tego kogos...
moze tu jest to samo
Hit Me, If You Can...
hmm.. nie ma takiej zaleznosci...![]()
Hit Me, If You Can...
http://cdrlab.pl/index.php?name=PNph...topic&t=31
Niezalogowany. Pomogła maksymalizacja.
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
http://cdrlab.pl/index.php?name=PNph...90c7b0a2d4c71f
Zalogowany. Pomogła maksymalizacja.
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
W moim wypadku maksymalizacja pomogła zarówno przy stanie zalogowanym, jak i nie.
a mi powiadomienia o dyskusjach nieprzychodza![]()
LiteOnIt
OK widze ze daliscie maxymize na stale, spoko, ale nie widze teraz mozliwosci wyjscia z forum na strone glowna cdrlabA przydaloby sie. Wiem ze to czasowe rozwiazanie, ale standardowo wskakuje z linka z poczty (powiadomienie o odpowiedzi), wiec od razu na forum i potem trzeba sie meczyc zeby wyjsc na strone glowna.
Pozdrawiam/ Grzeniu
mysle nad tymmi tez to by sie przydalo
- sadze ze bez wiekszego klopotu da rade - jak sie tylko do kodu dogrzebie
Hit Me, If You Can...
popieram, dzis szukalem takiego przycisku i musialem adres w pasku czesciowo kasowac zeby sobie poradzic![]()
no i juz jest obrazekdo klikniecia
Rzeczy proste sa piekne, na razie wystarczy.
Pozdrawiam/ Grzeniu
zastanawiam się, dlaczego po zamknięciu, lub odświeżeniu okna z tematami, wylogowuje mnie.
na innych forach tego problemu nie mam.
Nie potwierdzam, u mnie logowanie jest trwałe. Z tego co się orientuję musisz mieć problem po Twojej stronie.
no to znaczy ze moja opera tez ma jakies problemy![]()
LiteOnIt
Ja mialem kiedys cos takiego, ale to zaraz na poczatku sie naprawilo- IE 6.0
pozdroovy
NO OFFENSE
Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, pierwiastkuje...
Mam nadzieję, że teraz wszystko będzie już OK. Sprawdźcie teraz jak to wygląda, czy ew. wcztują się wszystkie wątki etc - oczywiście w trybie zminimalizowanym.
Napisze tutaj bo widze ze Sobal cos zmienial i pyta o opinie.
Cos sie stalo, chmm chyba zniknal obrazek na gorze z ktorego mozna bylo przeskoczyc na strone glowna cdrlab, albo ja slepy jestem. Wiem ze ten obrazek byl tymczasowo ale jakos sprawdzal sie a teraz znowu trzeba kombinowac w pasku adresu. W pasku 'skocz do' nie ma a mogloby byc, albo dodac na gorze przed 'strona gl forum>uwagi o forum>uwagi techniczne'. Pokombinujcie cos bo to jest przydatne![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
Bedzie, bedzie, pracuje nad nowym desingem dla forum, przepraszam za chwilowe utrudnienia. Nowy styl czasem sie pokazuje w czasie gdy go testuje, mozna zobaczyc w akcji - podobny do tego jak bedzie wygladal u nas:
http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=69
Rękami i nogami jestem za nowym stylem, którego już w akcji widziałem. Full support from my sideA tak w ogóle to dzisiaj żadnej pały nie dostałem i jestem wyjątkowo zadowolony
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)