+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: Komentarze do newsów

Zawodowy Przesadzacz grzeniu zero jak zero Avatar grzeniu

Domyślnie Komentarze do newsów

Napisze tu....
    Kiedys na starym designie portalu byla mozliwosc komentowania newsow na stronie glownej, teraz nie ma. Dlaczego, jakies techniczne powody czy zapomniana sprawa? Pamietam, ze wielkiej aktywnosci w tych komentarzach nie bylo, ale czasem ktos cos skrobnal.

A teraz czemu o to pytam.
    Od dosc dlugiego juz czasu coraz czesciej pojawiaja sie nowe wersje ffdshow, dzisiaj wlasnie tez widze. Bywalo chyba nawet ze dwie wersje w tygodniu wychodzily. Tresc newsa za kazdym razem jest taka sama (slowo w slowo hehe) - nie zebym sie czepial, bo niby co mozna nowego w takim newsie napisac.
    Przydalaby sie jednak informacja co w tym sie zmienia, jesli nie bezposrednia w newsie to chociaz jakis link dla zainteresowanych. Kiedys staralem sie sciagac nowe wydania tych dobrych filtrow, ale bez przesady - ile mozna i czy w ogole jest sens?
    Jeszcze pare takich newsowych sofcikow, podobnie czesto unowoczesnianych by sie znalazlo.

No wiec normalnie spytalbym o to wlasnie w komentarzach pod newsem. Wiem ze moge na pw, ale nie o to chodzi.
    Da sie wiec to jakos rozwiazac?
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Rozmawiam z DanTe w sprawie dodanie komentarzy, ale brak mi w garści argumentu finansowego Na ten czekam, może w przyszłym tygodniu.
    Najpierw chcę moduł do ankiet, ja po prostu je lubie, może powinienem zostać ankieterem? I ten moduł jest już w połowie gotowy.

Następnie - integracja strony głównej z forum. Logujesz się raz i komentujesz wedle uznania...

Ale myślę o czymś innym. Bardzo spodobał mi się system wprowadzony na PCLab.pl - komentarze znajdują się na Forum dyskusyjnym. Może tak chcecie?
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Domyślnie

Chm moze byc i tak, jak jest na PCLab.pl
    Ale.....pytanie czy jest sens tworzyc topic na forum o nagrywaniu plyt cd/dvd zeby spytac o zmiany w ffdshow? Tak juz trzymajmy sie mojego przykladu, w sumie duperela o ktora moglby chciec zapytac ktos niezarejestrowany - po prostu wszedl na strone, przeczytal i takie krotkie pytanko mu sie nasunelo.
    A zdaje sie ze trzeba sie zarejestrowac zeby cos na forum napisac?

Na dobra sprawe kazde rozwiazanie bedzie lepsze niz obecne, cos tam administracyjnie ustalcie i w miare mozliwosci zastosujcie

A teraz bede upierdliwy hehe.....no wiec sa gdzies publikowane zmiany w ffdshow? Tak zeby po naszemu pisalo
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

SEBAW dyplomatycznie milczy
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Cytat Napisał SoBal
    SEBAW dyplomatycznie milczy
    Jak pisałeś tego newsa to byłem na obiedzie...
    Nie podoba mi się sposób jakie jest na PCLab.pl
    Moim zdaniem powinno być tak, jak to ma miejsce na naszym forum. Czyli szybka wypowiedz (komentarz). Klika się na komentarz przy jakimś newsie, a potem wykonuje się tak samo jak na forum, tylko zamiast postu powstaje komentarz.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Cytat Napisał grzeniu
    A teraz bede upierdliwy hehe.....no wiec sa gdzies publikowane zmiany w ffdshow? Tak zeby po naszemu pisalo
    Tu masz: http://user33.at.infoseek.co.jp/#cvs
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Cytat Napisał SEBAW
    Jak pisałeś tego newsa to byłem na obiedzie...
    Nie podoba mi się sposób jakie jest na PCLab.pl
    Moim zdaniem powinno być tak, jak to ma miejsce na naszym forum. Czyli szybka wypowiedz (komentarz). Klika się na komentarz przy jakimś newsie, a potem wykonuje się tak samo jak na forum, tylko zamiast postu powstaje komentarz.
    No wlasnie - tak chyba kiedys bylo (albo podobnie), i to bylo dobre bo poreczne i mozna bylo na szybko cos skrobnac, bez wielkiego forumowania. W sumie do niczego wiecej z zalozenia takie komentarze nie sluza.

Jesli jakis news wzbudzi duze zainteresowanie i spowoduje ze ktos napisze cos na forum, to oczywiscie w newsie mozna dodatkowo link przekierowujacy dodac.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

http://cdrlab.pl/news_czytaj_2638.html

Komentarze już zaczynają działać, choć do pełnej funkcjonalności nadal trochę im brakuje.

Miłego komentowania

Domyślnie

No prosze, miesiąc minął i sprawa zalatwiona
    W dodatku nawet dziala, co sprawdziłem
    Tak trzymać!
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

Jeszcze trzeba obniżyć trochę słowo „Skomentuj” bo zlewa się z newsem.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie

SEBAW - juz nie bede czepial sie szczegolow, moze juz poprawiliscie albo moim zdaniem jest dobrze.
    A dlaczego w komentarzach nie mozna robic akapitow? Troche dluzszy tekst wychodzi jednym ciagiem i sie czytac odechciewa.

Jeszcze co do drugiej nowinki - logowania na stronie glownej. Jestem zalogowany i jest OK, ale czy jest gdzies przycisk "wyloguj" bo jakos go nie widze? Troche glupio zeby trzeba wejsc na forum zeby moc sie wylogowac.
    Pozdrawiam/ Grzeniu

Domyślnie

Wylogowanie zapisane w TODO, drobne przeoczenie

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)