mimo, ze mam ikonke zaprenumerowania dyskusji, w ktorych uczestnicze, nie otrzymuje powiadomien na e-mail
mimo, ze mam ikonke zaprenumerowania dyskusji, w ktorych uczestnicze, nie otrzymuje powiadomien na e-mail
Do mnie też przychodzą jak chcą
Pozdrawiam/ Grzeniu
jak widac do mnie tez - wlasnie doatlem o tym temacie
a o manifestacji ani slowa
Szef sie przeprowadzil i forum lata samopas? :>![]()
Z sąsiedztwa też mi przychodzą jak chcą....
Zacząłem to sobie tłumaczyć urokiem nowszych wersji vB. Kiedyś na starych chodziło to jak w szwajcarze.
Pozdrawiam/ Grzeniu
u sasiedzctwa nie prenumeruje
mam za to prenumeraty na forach opartych na phpbb - tam smiga
tylko ze phpbb nie umywa sie do vb![]()
Niestety a raczej stetyniezauważyłem takich problemów. Warto pamiętać, że prenumerata jest aktywowana tylko w przypadku zastosowania pełnej odpowiedzi. Gdy korzystamy z opcji szbyka odpowiedź (czyli Quick Reply) to wątek jest ignorowany... Jedyną niedogodnością w prenumeracie są czasami lagi w przesyłaniu info na maila - ale czasami winna też jest sama Wasza poczta
![]()
A ja mam z kolei zaznaczone brak powiadamiania mailem i mimo to przychodzą powiadomieniaNapisał nimal
to by tluamczylo, czemu nie ma powiadomien - choc powod idiotyczny, coz, nie da sie przestawic?
a co do winy poczty - normalnie jakbym dzwonil do mojego ISP - wina zawsze uzytkownika![]()
Tego nie wiedziałem, że po quick reply nie ma powiadomień.
Przeważnie tak właśnie odpisuję, bo mniej klikania i szybciej.
Da się to jakoś włączyć?
To by się zgadzało, w starych vB nie było szybkich odpowiedzi bez przeładowywania strony.
Pozdrawiam/ Grzeniu
to jak - mam ustawic, zeby nie powiadamialo, to wtedy bedzie?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)