Jak w tytule: nic dodać, nic ująć.
Wotujcie!
Cdrlab.pl / Cdrlab.pl
Cdrlab.pl / Nol
Cdrlab.pl / Default
Nol / Cdrlab.pl
Nol / Nol
Nol / Default
Default / Cdrlab.pl
Default / Nol
Default / Default
Jak w tytule: nic dodać, nic ująć.
Wotujcie!
A skąd tyle kombinacji? U siebie na liestewce widzę raptem 4 do wyboru.
Od samego początku, czyli bez mała 3,5 roku jadę na stylu Nola. Nawet na zjazdach go gwałciłem (piwem) o korekty przy upgradach wersji vB.
No to który mam zaznaczyć?
Pozdrawiam/ Grzeniu
Napisał grzeniu
![]()
Ja widzę trzy.
Używam stylu Nola.
Ja widzę trzy i nie zmieniałem jeszcze stylu. Czy to aż tak ważne na forum o sprzęcie?
Jest ważne.Napisał Kwad_rat
Jak się przyzwyczaisz do jednego i on akurat nie jest domyślnym.....to sam zobaczysz![]()
Pozdrawiam/ Grzeniu
No chodzi o to, że podoba Ci się jakiś, ale z przyzwyczajenia/sentymentu/albo ktoś Cię szantażuje używasz innego. Są trzy style: jeden Ci się podoba drugiego używasz, masz 3x3 kombinacji.
No właśnie jak "robiłem" to pytanie to pomyślałem, że ktoś zapyta o ty co Ty. No, nie aż tak, ale ciekaw byłem.Napisał Kwad_rat
![]()
Ja tam oddałem głos na pozycję nr 1, czyli Cdrlab.pl / Cdrlab.pl.![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
No widzę, że praca Nol'a jest wysoko ceniona.![]()
nie zastanawiałem się nad tym , nawet nie wiedziałem i nie wiem gdzie mam ich szukać , może jakaś podpowiedźw którym miejscu jest ten wybór ?
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Lewy dolny róg.
A na jakim forum jest to aż tak ważne?Napisał Kwad_rat
no tak , nie zaglądałem aż tak nisko, więc z tego co widzę mam ustawioną skórkę cdrlab , poza tą mam dwie do wyboru : Nol i Default , obie podobne do siebie , chyba pozostanę przy obecnej , to raczej kwestia przyzwyczajenia
p.s. gdyby Nol zmienił wygląd dotyczący ikony Skype możliwe że zyskałby użytkownika swojego stylu
Ostatnio edytowane przez asterix ; 18.Apr.2007 o 19:29
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)