Wątek ten został stworzony na potrzeby wyrażania opinii o naszym nowym module portalu, jakim jest Sklep.CDRLAB.PL. Mile widziane są wszelkie sugestie, zmiany i propozycje...
Wątek ten został stworzony na potrzeby wyrażania opinii o naszym nowym module portalu, jakim jest Sklep.CDRLAB.PL. Mile widziane są wszelkie sugestie, zmiany i propozycje...
czy koszt przesylki musi byc taki dozy
a dokladnie kupujac na przyklad PD musze dac 8 zeta za koszt przesylki priorytetem wychodzi jakies max 3 zeta (na allegro jest podobnie daje 8 zeta na kopertach znaczki za 3 zeta)
czy tak musi byc
czy moze reszta to jakies ubezpieczenie czy cosik
dobrze by bylo gdyby za mala zecz koszt przesylki byl mniejszy
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
ja wysylalem mp3 z plyta instrukcja i czyms tam jeszcze
koperta 50gr(z babelkami ochronna) znaczki 2.3zl priorytetem
to ja nie kumam co sie dzieje z reszta kasy
wedlug mnie to dodatkowy zarobek
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Witam,
Jestem administratorem sklepu. Ceny wysyłki pocztowej w sklepie są ustalone wg. cennika poczty na paczki priorytetowe (cena paczki do 1 kg wynosi właśnie 8zł). Program który obługuje sklep i wylicza stawki na dzień dzisiejszy nie wylicza stawki za paczkę lżejszą niż 1 kg. Pracujemy nad zmianą tego stanu.
Obecnie aby wyrównać koszty ponoszone przez naszych klientów w przypadku bardzo lekkich przesyłek (np: pendrive czy karta pamięci) wysyłamy towar listem poleconym (4.50 zł + koperta zabezpieczająca 1 zł) i dodajemy gratis np. marker do opisywania płyt (koszt markera w sklepie to 2 zł).
W miarę możliwości będę odpowiadać na pytania użytkowników forum dotyczące sklepu.
oki teraz wszystko jasne![]()
nie ma to jak
Google search detective
Stawki w sklepie są już zmienione. Koszt wysyłki pocztą np. 1 sztuki Pendrive'a to teraz 5,50zł (koszt priorytetowego listu poleconego 4,50zł + 1zł za kopertę ochronną).Napisał CDRLab - Sklep
Pozdrawiam.
WitamUsiłuje zmienić adrea email i przy zmianie danych i kliknięciu na dalej pokazuje się komunikat "taka data jest nieprawidłowa" WTF?
![]()
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
Nie... dotyczyło to zmiany email na stronie sklepu nośniki.net
Natomiast dzisiaj próba logowania znowu skończyła się nie pomyślnie z nowym emailem musiałem wpisać stary który ponoć sie jednak zmienił (na pare dni hehe chyba bo dzisiaj zaś się zalogować na nowy adres mailowy nie da co więcej zaś nie da się zmienić adresu mailowego bo ten sam błąd występuje)
I co ja mam zaś zrobić hehez tym fantem...
Pozdro
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)