+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: Sklep CDRLAB.PL

Moderator anabolo ma szanse Avatar anabolo

Arrow Sklep CDRLAB.PL

Wątek ten został stworzony na potrzeby wyrażania opinii o naszym nowym module portalu, jakim jest Sklep.CDRLAB.PL. Mile widziane są wszelkie sugestie, zmiany i propozycje...

Szeregowy BuBos18 ma szanse Avatar BuBos18

Domyślnie

Czy będą jakieś rabaty?

V.I.P. twardy77 ma szanse Avatar twardy77

Domyślnie

czy koszt przesylki musi byc taki dozy
    a dokladnie kupujac na przyklad PD musze dac 8 zeta za koszt przesylki priorytetem wychodzi jakies max 3 zeta (na allegro jest podobnie daje 8 zeta na kopertach znaczki za 3 zeta)
    czy tak musi byc
    czy moze reszta to jakies ubezpieczenie czy cosik
    dobrze by bylo gdyby za mala zecz koszt przesylki byl mniejszy
    nie ma to jak
    Google search detective
    Piszę poprawnie po polsku.
    centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
    chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB

Porucznik misiek1928 ma szanse Avatar misiek1928

Domyślnie

Myślę, że to jest liczone: 6.5zł (paczka) + opakowanie. Listem można, ale zwykły list to brak potwierdzenia a polecony to właściwie tyle co paczka. Takie ceny na poczcie, totalna paranoja.

Domyślnie

ja wysylalem mp3 z plyta instrukcja i czyms tam jeszcze
    koperta 50gr(z babelkami ochronna) znaczki 2.3zl priorytetem
    to ja nie kumam co sie dzieje z reszta kasy
    wedlug mnie to dodatkowy zarobek
    nie ma to jak
    Google search detective
    centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
    chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB

Szeregowy CDRLab - Sklep ma szanse

Domyślnie

Witam,

Jestem administratorem sklepu. Ceny wysyłki pocztowej w sklepie są ustalone wg. cennika poczty na paczki priorytetowe (cena paczki do 1 kg wynosi właśnie 8zł). Program który obługuje sklep i wylicza stawki na dzień dzisiejszy nie wylicza stawki za paczkę lżejszą niż 1 kg. Pracujemy nad zmianą tego stanu.

Obecnie aby wyrównać koszty ponoszone przez naszych klientów w przypadku bardzo lekkich przesyłek (np: pendrive czy karta pamięci) wysyłamy towar listem poleconym (4.50 zł + koperta zabezpieczająca 1 zł) i dodajemy gratis np. marker do opisywania płyt (koszt markera w sklepie to 2 zł).

W miarę możliwości będę odpowiadać na pytania użytkowników forum dotyczące sklepu.

Domyślnie

oki teraz wszystko jasne
    nie ma to jak
    Google search detective

Szeregowy CDRLab - Sklep ma szanse

Domyślnie

Cytat Napisał CDRLab - Sklep
    Witam,

Jestem administratorem sklepu. Ceny wysyłki pocztowej w sklepie są ustalone wg. cennika poczty na paczki priorytetowe (cena paczki do 1 kg wynosi właśnie 8zł). Program który obługuje sklep i wylicza stawki na dzień dzisiejszy nie wylicza stawki za paczkę lżejszą niż 1 kg. Pracujemy nad zmianą tego stanu.

Obecnie aby wyrównać koszty ponoszone przez naszych klientów w przypadku bardzo lekkich przesyłek (np: pendrive czy karta pamięci) wysyłamy towar listem poleconym (4.50 zł + koperta zabezpieczająca 1 zł) i dodajemy gratis np. marker do opisywania płyt (koszt markera w sklepie to 2 zł).

W miarę możliwości będę odpowiadać na pytania użytkowników forum dotyczące sklepu.
    Stawki w sklepie są już zmienione. Koszt wysyłki pocztą np. 1 sztuki Pendrive'a to teraz 5,50zł (koszt priorytetowego listu poleconego 4,50zł + 1zł za kopertę ochronną).

Pozdrawiam.

Moderator lee99 ma szanse Avatar lee99

Domyślnie

Witam Usiłuje zmienić adrea email i przy zmianie danych i kliknięciu na dalej pokazuje się komunikat "taka data jest nieprawidłowa" WTF?
    NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25 ) oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)

http://www.freetibet.org/

Moderator lee99 ma szanse Avatar lee99

Domyślnie

Nie... dotyczyło to zmiany email na stronie sklepu nośniki.net

Natomiast dzisiaj próba logowania znowu skończyła się nie pomyślnie z nowym emailem musiałem wpisać stary który ponoć sie jednak zmienił (na pare dni hehe chyba bo dzisiaj zaś się zalogować na nowy adres mailowy nie da co więcej zaś nie da się zmienić adresu mailowego bo ten sam błąd występuje )

I co ja mam zaś zrobić hehe z tym fantem...

Pozdro
    NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25 ) oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)

http://www.freetibet.org/

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)