+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Problem z zalogowaniem na strone główna ?

Laser
    Gość

Domyślnie Problem z zalogowaniem na strone główna ?

Witam.

Ponieważ nasze forum jest cały czas dostrajane, tak aby działało jak najlepiej moga wystepowac bledy.

Zauwazylismy ze starsi userzy maja sporadycznie wystepujacy problem z zalogowaniem sie na strone głowna - komunikat "Błędy Login, spróbuj jeszcze raz" ... oto jego rozwiazanie.

Nalezy wyczyścic ciasteczka z przegladarki wejsc na forum, w sekcji logowania wpisac tylko nazwę użytkownika, wcisnac Enter, a następnie skorzystac z formularza resetowania hasła, po czym wprowadzic nowe (np poprzednie haslo).

Jeśli przytrafią się Wam takie problemy, to powyższe rozwiązanie je usunie.

Przepraszamy za ewentualne utrudnienia...

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

sporadyczne to ciekawe okreslenie ja po prostu problemu "nie zauwazam" i przenioslem autologowanie na pozion forum ale zaraz chetnie sprawdze, dzieki za wyjasnienia

Domyślnie

jakos mi niemoznosc zalogowania go SG nie robila roznicy, ale dzis stweirdzilem ze sprobuje postopic wg porad
    i do jasnej ciezkiej strasznie tego zaluje!
    dostalem nowe haslo na emila
    na jednym kompie pod ff pyta mnie ktoremu nimalowi zmienic haslo domyslam sie ze chodzi o logownia do glownej i do forum - ale logiczne to to nie jest
    a pod opera nie pyta mnie o takie pierdoly - haslo mi zresetowalo na forum i sg, ale ustawic sobie moge tylko na sg
    zeby bylo smieszniej - beadac w robocie spod ff zmienilem hasla na oby nimalach (chyba - klikalem w ciemno bo objasnien nie ma), przychodze do domu - a tu ze haslo nieprawidlowe
    podalem to z emila i wszedlem, ale zmienic moge tylko na sg

nakrecilem, wiec, ale ciezko wytlumaczyc jak sie samemu nie rozumie
    niniejszym prosze o mozliwosc zmiany hasla logowania o sg i forum na takie samo wysoka administracjo

Nol
    Gość

Domyślnie

Lol... Muszę przyznać, że gubię się w tym opisie Przekażę to Sobalowi - niestety na niuansach związanych z programowaniem interfejsu łączącego forum ze stroną główną się nie znam i za bardzo pomóc nie mogę

Domyślnie

wpadlem na rozwiazanie w swojej prostocie gniealne - reset hasla wykonac spod ie
    na razie dziala - zobacze jak do domu wroce czy niespodziankinie bedzie jak wczoraj po resecie spod ff
    no i pod ie nie wybieralem ktorego nimala mam resetowac - generalnie cala procedura jakby inna lekko... dziwne...

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Proszę szczególnie nowych użytkowników o potwierdzenie braku problemów z logowaniem. W tej chwili, po aktualizacji Forum do 3.0.4, wszystkie kłopoty powinny zniknąć, wolimy jednak się upewnić.

=F= Fantomas zero jak zero

Domyślnie

Dalej jakoś nie działa mi logowanie na Stronie Głównej www.cdrlab.pl . Logowanie do forum idzie zupełnie bezproblemowo... Próbowałem sposobu Lasera, ale jakoś nie zadziałało
    Może trzeba było by wykasować całkowicie moje konto i założyłbym od początku - zniknęłyby pewnie te problemy.

Pozdrawiam
    Fantomas

Redaktor SoBal zero jak zero Avatar SoBal

Domyślnie

Nic nie kasować, cała strona główna poleci wkrótce w niebyt, zastąpiona przez zupełnie coś nowego

Cierpliwości Już wkrótce zobaczycie że warto było (Mam taką nadzieję)
    Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)