dzięki SoBal
a user to mój bratjest w technikum informatycznym i powiedziałem mu żeby się tutaj zalogował i pytał jak ma jakieś problemy albo coś się chce dowiedzieć
to powinno wyjaśnić sprawę![]()
dzięki SoBal
a user to mój bratjest w technikum informatycznym i powiedziałem mu żeby się tutaj zalogował i pytał jak ma jakieś problemy albo coś się chce dowiedzieć
to powinno wyjaśnić sprawę![]()
nie ma to jak
Google search detective
Piszę poprawnie po polsku.
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
Jak klikam na wyświetl prenumeraty pokazuje takie cusik
lubię banany ale bez przesadyYou have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Nigdy![]()
nie ma to jak
Google search detective
centrala ==> ASUS P5Q Deluxe procek ==> DualCore E2180 pamiątki ==> KINGMAX 2X 1GB DDR2 1066Mhz palnik ==> pionek DVR-215
chłodnica ==> AURAS WAVE grafika ==>GF 250 GTS DK zasiłka ==> OCZ 500W SXS HDD ==> WD AAKS 250 GB
to są błędy na stroniejuż jakiś czas temu to było i na nowo pojawia się niestety
![]()
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
to wiem ale chciałem przypomnieć bo jak chce znaleźć jakiegoś posta swojego w temacie muszę używca szukaj i przeglądać i przeglądać (trochę denerwuje)![]()
nie ma to jak
Google search detective
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)