Właśnie się zarejestrowałem, i gdy chciałem coś pozmieniać w podstawowych ustawieniach, to wyskakuje mi na białym tle informacja, o problemach technicznych forum. Czy to się zmieni ?![]()
Właśnie się zarejestrowałem, i gdy chciałem coś pozmieniać w podstawowych ustawieniach, to wyskakuje mi na białym tle informacja, o problemach technicznych forum. Czy to się zmieni ?![]()
Prawdopodobnie problem już rozwiązany, wyloguj się i zaloguj.
P.S. Witaj na Forum.
Sorry, minęło prawie 24 godziny i nic się nie zmieniło.Po zalogowaniu, i próbie wejścia w profil oglądam coś takiego:
There seems to have been a slight problem with the Forum dyskusyjne CDRlab.pl database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
Przejrzalem Twoj profil, z jakiegos powodu Twoje dane nie zostaly przeniesione pomiedzy bazami danych. Będziemy szukać przyczyny tego problemu, bo może kiedyś dotknąć jeszcze kogoś, sprawdzimy wszystkie możliwości.
Proszę Cię o cierpliwość, jeżeli chcesz zmienić jakieś konkretne ustwienia, to tymczasowo postaraj się je wysłać mi via PM.
Spróbuję jutro.
Hmm, 3 Grudzień i nic się nie zmieniło...![]()
Witam
Sobal ostatnio nie jest dostępny, więc stąd pewnie brak poprawy sytuacji. Jak tylko się odezwie, to przypomnę mu o Tobie.
Przepraszamy za kłopot
P.S.
Jeśli są to jakieś pilne/ważne zmiany w profilu, to daj mi znać - wyedytuję ustawienia ręcznie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)