Zauwazylem dzisiaj cenzure na slowie przeslu****e, powinno nie byc ocenzurowane![]()
Zauwazylem dzisiaj cenzure na slowie przeslu****e, powinno nie byc ocenzurowane![]()
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Hehe, uzyj synonimu![]()
a nie klepiej w ocenzurowanych slowach zrobic spacje? wtedy tylko dane slowo bedzie ocenzurowane a inne zawierajace przypadkowo taki zbitek liter juz nie
oczywiscie wtedy tez np och**ales by nie bylo ocenzurowane, ale mozna je dodac w razie potrzeby
generalnie cenzura mi sie srednio podoba - chwilowo jakos nie byla potrzebna, chyba ze cos przeoczylem
Ona jest od momentu jak ustawiłem Forum, czyli ładnych pare miesiecy
Jak się nie będzie podobała to się wyłączy, bo faktycznie w przeciwieństwie do innych for u nas panuje zaskakująca kultura![]()
sprawdźmy, jak to działa: podsłu****e, podśmie****ki, rozko****e, podko****e, e****e, ce****e, ra****e, da****e, wyma****e.![]()
same ch... ,no Żółtodziób przegiąłeś pałkę (mówiąc delikatnie) mów otwarcie : kur.. , ch.. ,pie....... , pop......... , poj..... , skur..... ,
to daje do myślenia , myślę że w każdym skrócie można się domyślić czegoś innego , zależy jak kto interpretuje , chętnie zapostowałbym aby na forum używano pełnych wyrazów a nie haczyków z których można wyciągnąć różne wnioski
i to tyle na ten temat
czekam na wypowiedź forumowiczów
p.s. z tym przegięciem to żart
a tego z załącznika powinni posadzić
pozdro![]()
proponuje wylaczyc cenzure
przyprawy ostre sa cenzurowane? pieprz - to celem sprawdzenia
teksty wymienione przez zoltodzioba sa dobrym przykladem
postulowalem to dawno temu, proponuje ponownie
edit:
pozatym to co teraz uwazamy za przeklenstwa nie zawsze jest nimi
np: w krakowie (na florianskiej?) jest knajpa "pod wielka pipa"
pare lat temu nie bylo niczym dziwnym uslyszec zdanie: korewka przewiazana kutasem
oznacza dziewczyne przewiazana pasem
w panu tadeuszu slowo kutas pojawia sie kilka razyani razu nie oznaczajac przyrodzenia meskiego
cenzura imho jest smieszna z definicji
osoby nie potrafiace odpowiednio sie pochamowac i naduzywajace dynamizatorow nagminnie osmieszaja same siebie
zreszta- jak ktos kogos obraza to niezaleznie czy mu to cenzura wykropkuje czy nie nalezy mu sie ban - a tego automat i tak nie zalatwi![]()
Ostatnio edytowane przez nimal ; 23.Sep.2005 o 07:45
W cenzurze jest tylko jeden wyraz jak widzisz![]()
![]()
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Ależ ja tylko testowałem forum na poprawne, niebrzydkie wyrazy!
Widać i tu cenzura działa.
Myśl o Panu Tadeuszu i Gerwazym, który klucze nosił na kutasie (przy pasie), wyjąłeś mi z ust.![]()
temat zaprawdę słuszny aczkolwiek uważam że nie warto poświęcać mu zbyt wiele czasu (są ważniejsze sprawy ) , a tego kto zacznie przeklinać lub co gorsza ubliżać komuś na forum w jaki kolwiek sposób należy wykreślić z listy forumowiczów i basta![]()
to tyle
pozdro
Amen i bez odbioru.
mysle ze powinnismy zajac sie bardziej istotnymi tematami tj. płytki nagrywarki oprogramowanie itd... niz cenzura czy jej brak ... bo wystarczy odrobina kultury i odrazu jest lepiej pozdrawiam![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)